Meer info - Voetbalvereniging TOV Baarn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meer info

Meer info

7x7-voetbal-knvb-02.pngVoor veel voetballers van boven de 35 jaar wordt om praktische redenen het elke week voetballen niet langer aantrekkelijk. Het 18+, 35+ en 45+ voetbal biedt de mogelijkheid om je favoriete sport nog heel lang te beoefenen.

Bij TOV bieden wij voor deze categorie voetballers een na- en voorjaarscompetitie aan waarbij jij met jouw team gemiddeld genomen eens per 3 weken op de vrijdagavond een potje gaat voetballen. Een mooi avondje om te sporten met natuurlijk een gezellige derde helft. Eens per seizoen is ook jouw team gastheer om de andere verenigingen te ontvangen op ‘Ter Eem’. Een mooie gelegenheid om de teams binnen jouw competitie het echte TOV gevoel te laten ervaren.

Na afloop van het reguliere voetbalseizoen organiseren de diverse deelnemende verenigingen aan deze competitie een aantal 18+, 35+ en 45+ toernooien. Vanuit TOV proberen we ieder seizoen aan minstens één toernooi deel te nemen, danwel er zelf ook één te organiseren.


MEEDOEN?
Ben je al (spelend) lid van TOV en wil je aansluiten bij één van onze teams? Stuur een mail naar ledenadministratie@tov-baarn.nl.
Nog geen lid van TOV maar sta je te trappelen om aan te sluiten? Klik hier om je aan te melden bij de vrijdagavondcompetitie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!