Sportspreekuur Fysiotherapie - Voetbalvereniging TOV Baarn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sportspreekuur Fysiotherapie

Sportspreekuur Fysiotherapie

Ben jij in het weekend geblesseerd geraakt bij het voetballen of heb jij klachten wat het beoefenen van jouw sport in de weg zit? Als lid van TOV kan jij gebruik maken van het gratis fysio spreekuur van (Sport) Fysiotherapeut Niek van Klingeren.

Iedere woensdag van 17.00 tot 18.00 uur vrije inloop in kleedkamer 9

Niek van Klingeren - (Sport)Fysiotherapeut
niekvk.jpegIn de afgelopen 10 jaar heeft Niek in de praktijk en tijdens de stages bij o.a. de KNVB veel ervaring opgedaan in het behandelen van sport gerelateerde klachten aan enkels, knieën, heupen en schouders. Na het afronden van zijn Master in Sport Fysiotherapie in 2016 is Niek gestart bij de Heren 1 van TOV waar hij, in samenwerking met Rugcentrum Baarn, blessure- en preventie training geeft. “Mijn interesse ligt in het behandelen van sport gerelateerde klachten, orthopedische klachten aan de enkel, knie en schouder. Naast mijn werk ben ik actief bij TOV als fysiotherapeut van het eerste van TOV. Daarnaast zijn mijn hobby’s wedstrijd wielrennen, fitness en waterpolo.”, aldus Niek van Klingeren.

 

Wil je liever een afspraak maken op de praktijk van Niek? Bel dan even met het Rugcentrum Baarn onder nummer 035-5411346.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!