Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vragen over je lidmaatschap

Vragen over je lidmaatschap

LID WORDEN BIJ TOV
Wat leuk dat je belangstelling hebt om lid te worden bij voetbalvereniging Tot Ons Vermaak (TOV).

Aanmelden kan alleen door middel van ons online inschrijfformulier.

Speelde jij in de afgelopen 3 jaar bij een andere voetbalvereniging, dan is tevens een overschrijving door de KNVB nodig. Dit gaat tegenwoordig helemaal automatisch, simpelweg door je af te melden bij de oude vereniging en aan te melden bij TOV. Indien jouw oude vereniging geen bezwaar maakt wordt de overschrijving door de KNVB direct uitgevoerd.

Wil je eerst een proeftraining? Snappen wij, is geen probleem. Klik op de rechter knop en vul het formulier in. De coördinator uit jouw categorie neemt dan snel contact met je op voor het maken van een trainingsafspraak.

Word jij lid, dan staat er een welkomstpakket voor je klaar in het wedstrijdsecretariaat. Hierin vind je handige info over de vereniging, TOV sokken, TOV muts of -sjaal en aantrekkelijke voordelen van onze sponsoren.

AFSPRAKEN MET ELKAAR
Het lidmaatschap van TOV is een jaarverplichting die ieder lid aan gaat met de vereniging.

Wil een lid tussentijds het lidmaatschap beëindigen, dan kan hij daartoe een verzoek indienen bij het bestuur. Het moet dan gaan om onvoorzienbare en gegronde redenen. Het bestuur zal daarbij een afweging maken of het gezien de omstandigheden redelijk is dat de vereniging de inkomsten misloopt of dat dit risico toch bij het lid ligt. 

Uitzondering
Minipupillen (kinderen in de leeftijd tot 7 jaar) kunnen per maand het lidmaatschap beëindigen zonder doorloop van contributie. Dit om ieder kind de sport voetbal te kunnen laten ontdekken. Wanneer voetbal toch niet past dan staat het dit lid vrij om per direct te stoppen en op zoek te gaan naar een andere sport.

In alle gevallen kan opzeggen alleen per mail aan de ledenadministratie en is deze pas definitief als hiervan een bevestiging is ontvangen.


JAARLIJKSE VERENIGINGSBIJDRAGE
Ieder voetballend lid (inclusief trainingsleden en studenten) betaalt naast de contributie een jaarlijkse verenigiingsbijdrage. Hieruit worden de vele vaste lasten die onze vereniging heeft om het voetballen mogelijk te maken en te houden betaald. De jaarlijkse verenigingsbijdrage voor voetballende leden is door de ALV vastgesteld op € 17.50 en wordt tegelijk met de eerste contributie (augustus) van het seizoen geïncasseerd. Wordt jij lopende een seizoen lid dan zal dit bedrag hierop worden aangepast.

KLEDINGUITGIFTE
Ieder spelend lid die met een TOV team uitkomt in de competitie krijgt een basis TOV-tenue vanuit de vereniging uitgereikt. Alle kleding zit in één gezamenlijke tas per team en wordt alleen gebruikt tijdens wedstrijden. Kousen, scheenbeschermers en voetbalschoenen zijn niet inbegrepen en dienen zelf te worden aangeschaft bij onze sponsor Intersport van Dam in Soest. Hier is een uitgebreid assortiment van TOV kleding verkrijgbaar. 

NOG VRAGEN?
- Vragen over het lidmaatschap kunnen worden gesteld aan ledenadministratie@tov-baarn.nl.
- Heb je vragen aan de jeugdafdeling van TOV, dan kan je ons bereiken via jeugdcommissie@tov-baarn.nl.
- Alle overige vragen kan je stellen aan info@tov-baarn.nl.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!