Welkom bij TOV - Voetbalvereniging TOV Baarn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Welkom bij TOV

Welkom bij TOV

Onze visie
Om uit te drukken waar vv TOV heen gaat, is een “droomdoel” geformuleerd, een collectieve ambitie, die het waard is om waar te maken. Daarnaast zijn clubwaarden opgesteld. Waarden waar we elkaar niet alleen op aan kunnen spreken, maar vooral clubwaarden waar we als lid van TOV graag op aangesproken willen worden. De voetbalactiviteiten van de club worden verdeeld over prestatie en recreatie. De ambities van TOV zijn ook verwoord.

Wij zijn een begrip in Baarn. Sportieve prestaties en gezelligheid komen hier samen. We zijn een thuis, voor jong en oud. Omdat we transparant, respectvol en betrouwbaar zijn, durft iedereen verantwoordelijkheid te nemen. We zijn financieel gezond, vernieuwend en lokaal geworteld. Hier ontstaan vriendschappen voor het leven. Zo vertalen we onze passie in trots.

Op de volgende clubwaarden willen we graag worden aangesproken als lid van TOV:

  • Iedereen is hier gelijkwaardig, iedereen is welkom
  • We streven naar ontwikkeling, sportief en menselijk
  • Lid zijn van TOV is vrijwillig, maar niet vrijblijvend


Bij TOV gaan plezier en prestatie hand in hand. In die volgorde. We willen technisch verzorgd en aanvallend voetbal spelen, vanuit het idee dat dát tot het meeste spelplezier leidt, waarin spelers en speelsters zich – als team en individueel – het beste kunnen ontwikkelen. Dit geldt voor alle teams, van oud tot jong en van hoog tot laag. Elke speler, trainer en elk team wordt de kans geboden om te voetballen op een wijze en met de ondersteuning die past bij zijn/haar niveau, en die zoveel mogelijk aansluit op de wensen van de spelers (en begeleiders). Hier krijgt iedere speler of speelster de gelegenheid zich te ontwikkelen tot een betere voetballer. Wij vinden het belangrijk dat spelers/speelsters en alle andere betrokkenen trots zijn op hun club en zich betrokken voelen bij de club.

TOV is een vereniging voor Baarn en omstreken, van voetballers voor voetballers. Voetballend dient de jeugd op het hoogst haalbare niveau te spelen. We willen graag dat de jeugdafdeling een KNVB-gecertificeerde jeugdopleiding wordt.  
Elk talent, iedere voetballer, die zijn eigen hoogst haalbare top wil behalen, moet bij ons willen en kunnen voetballen.  Daarbij staat gezelligheid, sportiviteit en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Dus waar staan we voetbaltechnisch voor als club:

  • TOV is een vereniging van voetballers voor voetballers
  • Voetballend dient iedereen op het voor hem/haar hoogst haalbare niveau te spelen
  • Elk talent, iedere voetballer, die zijn/haar eigen hoogst haalbare top wil behalen, moet bij TOV willen en kunnen voetballen
  • TOV is een vereniging die sfeer, sportiviteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan; dit straalt de hele vereniging uit

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!