Noordersingel 6
3755EZ
EEMNES
tel. 035-5387083

Opstelling: Dex (keeper), Erik, Iker, Daniël (verdediging), Stefano, Tito, Gijs (middenveld), Tristan (aanval)

Om 9.30 uur precies was de aftrap van alweer de laatste wedstrijd van 2021 van TOV JO9-1 in Eemnes. Het was prima voetbalweer op de mooie sportvelden van de buurgemeente. In de goal stond een overtuigende Dex en voor hem de verdedigers Erik en Iker. Op het middenveld Stefano en Tito met voor hen Tristan in de aanval. De wisselspelers Gijs en Daniël stonden gereed om in te vallen.

In de eerste 10 minuten kregen zowel het team van Eemnes als die van TOV over en weer doelkansen. TOV kwam voor met 0-1 en al snel volgde een tweede doelpunt. Na ruim 10 minuten spelen werd de tijdelijke stand 1-2 door een eigen goal. In de eerste rustpauze kwam Gijs erin voor Tito en Erik wisselde zijn plek in voor Daniël. Daniël speelde een uitstekende wedstrijd en verdedigde vooral vooruit.

In de rust werden nog een aantal tips meegegeven. Er werd nu nog meer naar elkaar overgespeeld en er kwamen diverse doelpogingen. Meerder doelpogingen belandden op de paal of gingen net over. TOV was duidelijk de betere partij in de tweede helft. Dex vond zijn medespelers vaak door lange ballen te spelen. Zo volgde een prachtige uittrap die bij Tristan aankwam die in een keer met een “volley” op goal schoot.

Er werden goede combinaties gemaakt en meer op de aanval gespeeld. Dit resulteerde in nog meer doelpunten. Een mooie één-twee van Gijs en Stefano leverde weer een doelpunt op. Tito scoorde ook nog een aantal fraaie goals waar de keeper van Eemnes niet op rekende.

De uiteindelijke stand werd 3 tegen 9. De coaches Jeroen en Arie zijn trots op het samenspel en wensen de jongens alvast een fijne kerstvakantie toe. Er volgen nog een aantal trainingen voor de kerstvakantie, maar er zijn geen wedstrijden meer op zaterdag.