KNVB Vrijdagavondcompetitie (18+, 35+ en 45+) - Voetbalvereniging TOV Baarn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

KNVB Vrijdagavondcompetitie (18+, 35+ en 45+)

KNVB Vrijdagavondcompetitie (18+, 35+ en 45+)

7x7-voetbal-knvb-02.pngVoor veel voetballers van boven de 35 jaar wordt om praktische redenen het elke week voetballen niet langer aantrekkelijk. Het 18+, 35+ en 45+ voetbal biedt de mogelijkheid om je favoriete sport nog heel lang te beoefenen.

Bij TOV bieden wij voor deze categorie voetballers een na- en voorjaarscompetitie aan waarbij jij met jouw team gemiddeld genomen eens per 3 weken op de vrijdagavond een potje gaat voetballen. Een mooi avondje om te sporten met natuurlijk een gezellige derde helft. Eens per seizoen is ook jouw team gastheer om de andere verenigingen te ontvangen op ‘Ter Eem’. Een mooie gelegenheid om de teams binnen jouw competitie het echte TOV gevoel te laten ervaren.

Na afloop van het reguliere voetbalseizoen organiseren de diverse deelnemende verenigingen aan deze competitie een aantal 18+, 35+ en 45+ toernooien. Vanuit TOV proberen we ieder seizoen aan minstens één toernooi deel te nemen, danwel er zelf ook één te organiseren.

Wedstrijdbepalingen en meer uitleg over de spelvorm  vind je hier

 

Inschrijfformulier KNVB vrijdagavondcompetitie

WELKE COMPETITIE?
Helaas staat de KNVB dispensatie in deze competities niet toe! Voor de 35+ en de 45+ competitie dien je dus ook respectievelijk minimaal 35 en 45 jaar oud te zijn of te worden in het jaar dat de competitie start.

LID VAN TOV
Als deelnemer van de vrijdagavondcompetitie dien je lid te zijn van TOV. Ben je nog geen lid? Geen probleem natuurlijk. Dat regelen we direct na je aanmelding bij deze vrijdagavondcompetitie.


FINANCIEEL
Ben jij al voetballend lid van TOV dan zijn de kosten  om deel te nemen aan de vrijdagavondcompetitie maar € 3,50 per maand. Speel jij enkel mee met de vrijdagavondcompetitie (zonder doordeweekse trainingsfaciliteiten) dan betaal je 50% van de reguliere senioren contributie.

Hierbij machtig ik, tot wederopzegging, voetbalvereniging Tot Ons Vermaak (TOV) tot automatische incasso van de verschuldigde contributie.

AL EEN TEAM?
Heb je al een afspraak staan om aan te sluiten bij een bestaand of nieuw op te richten team? Geef onderstaand de naam op van de teamcaptain!

BIJZONDERHEDEN
Informatie of bijzonderheden die voor ons van belang kunnen zijn omtrent jouw lidmaatschap of deelname aan de vrijdagavondcompetitie kan je hieronder opgeven.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!