Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Crowdfundings projecten

Crowdfundings projecten

TOV, voor iedereen!

Samen met jullie willen wij kinderen uit Baarn die met hun gezin minder te besteden hebben ook de mogelijkheid bieden een leuke vakantiedag op TOV te beleven. Help jij mee?

Donateurs
8
Opgehaald
€ 255,00
Dagen te gaan
0
Streefbedrag € 500,00
Delen

Donaties:

In samenwerking met Albert Heijn Baarn creëert TOV op 31 juli a.s. een waar pretpark op veld 1 van sportpark Ter Eem. 

Vele voetbalgerelateerde attracties worden uitgezet op het veld. De lunch is verzorgd evenals een lekker ijsje. Daarnaast ontvangt ieder kind een shirt ter herinnering aan deze mooie dag (zie programma). Om een dergelijk event te kunnen bekostigen kunnen we niet om entreegeld heen maar beseffen we ook dat € 20,00 per kind in deze onzekere tijden voor een heleboel mensen veel geld is!  

In samenwerking met Welzijn Baarn, de armoede regisseurs van Baarn en de voedselbank afdeling Baarn worden kinderen uit gezinnen die het om verscheidene redenen financieel zwaar hebben uitgenodigd om deze leuke dag mee te beleven. Met de extra 500 euro die wij via deze crowdfundingsactie bij elkaar proberen te halen kan TOV nog maar liefst 25 kinderen een dag zonder zorgen en vol met plezier aanbieden.

Voor iedere € 20,00 die wordt opgehaald kunnen wij 1 kind uit een gezin met een een sociaal minimum inkomen uitnodigen om ook een leuke vakantiedag te beleven. Doe jij mee?

#TOVvooriedereen, funday2020

 

 

Laatste updates

15 kinderen uitgenodigd
20-07-2020

Vandaag zijn door medewerkers van st. Welzijn Baarn al 15 kinderen uitgenodigd om op 31 juli a.s. een gezellige dag op TOV te beleven. #TOVvooriedereenPowered by
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!