Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

31 juli: TOV Seniorenmiddag

31 juli: TOV Seniorenmiddag

Welkom in het nieuwe seizoen

seniorenmiddag.jpegGraag nodigen wij jou uit om samen met ons en de andere senioren van TOV op zaterdagmiddag 31 juli 2021 te proosten op een nieuw seizoen bij TOV. Natuurlijk zal op zo’n mooie zomerse dag ook Hans Veltmeijer de BBQ gaan ontsteken. Om iedereen voldoende ruimte te bieden op het terras is ook voor deze editite het aantal bezoekers  die aanwezig kunnen zijn gemaximaliseerd.

Aanmeldingen enkel via deze pagina website worden geaccepteerd. Komt jou partner mee en is hij of zij ook TOV-lid dan dient hier apart een aanmelding voor te worden gedaan.

Wees er dus heel snel bij want VOL is VOL!

Een gezellige middag maken we samen!
Lees daarom - voordat jij je gaat aanmelden - de onder aan deze pagina uitgeschreven afspraken die wij samen maken even goed door zodat op 31 juli alles voor jou duidelijk is en dat jij weet wat je van ons kan verwachten maar wat wij ook van jou verwachten!


Alle afspraken op een rijtje

  • TOV opent haar poorten om 14.00h.

  • Enkel aanmeldingen via deze website worden op de gastenlijst geplaatst. Je ontvangt uiterlijk vrijdag 30 juli een mail met daarin jouw registratienummer die je bij het hek dient te tonen.

  • Je mag enkel jezelf aanmelden. Wil jij met jouw partner komen dan dien je hier apart een aanmelding voor te doen via deze website.

  • Enkel contributiebetalende bonds- of verenigingsleden van TOV zijn voor dit event genodigd. 

  • Bij de ingang van het sportpark wordt gevraagd naar jouw gezondheidsstatus. Bij twijfel van de kantinevrijwilligers kan de toegang tot het complex worden ontzegd.

  • Stoelen en tafels blijven op hun plek staan en mogen niet aangeschoven worden naar andere tafels.

  • Heb jij je aangemeld maar kan je helaas toch niet komen? Laat het tijdig weten zodat iemand van de wachtlijst jouw plek kan innemen.

  • Sta jij op de wachtlijst? Je ontvangt mail op het moment dat een plekje voor jou vrijkomt.

  • Tot slot; heb een onwijs gezellige TOV-middag.

 

Aanmelden TOV Seniorenmiddag

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!