Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Club van 100

Club van 100

Het idee achter de Club van 100 was om honderd mensen bereid te vinden die de vereniging met honderd gulden per seizoen extra wilden steunen. Bij de invoering van de euro is het bedrag van honderd gulden gewijzigd in vijftig euro per jaar. De club van 100 is een soort partnerschap met TOV. Je betaalt jaarlijks 50 euro, die gebruikt wordt voor investeringen in de club. Dit geld verdwijnt niet zomaar in de clubkas. Dit geld wordt gebruikt voor projecten binnen de club, waarvan alle leden profijt hebben. Het is dus niet zo dat je het trainingskamp van de selectie betaalt of eventuele achterstallige rekeningen die de club nog niet heeft betaald financiert. Nee dit geld moet echt geïnvesteerd worden in projecten zoals een jeugdkamp of bijvoorbeeld kostenbesparingen door middel van het plaatsen van LED-verlichting over de velden. Dat is het idee achter de investeringen van de club van 100.

Maar wat krijgt de Club van 100 ervoor terug?

Het allergrootste pluspunt van de Club van 100 is dat juist zij mogen bepalen waar het geld in wordt gestoken. Vindt een overgrote meerderheid dat er geïnvesteerd moet worden in nieuwe ballen voor elk team? Dan gaat het geld van de club van 100 daar ook daadwerkelijk in geïnvesteerd worden. Bovendien steun je natuurlijk enorm je vereniging en zal je een enorme dankbaarheid ontvangen van de gehele club. Jaarlijks is er overleg tussen de Club van 100 en het bestuur over het bestedingsdoel. Het bestuur kan voorstellen doen, maar de Club van Honderd beslist uiteindelijk over de besteding.

En natuurlijk organiseert de Club van 100 jaarlijks een event voor haar clubleden waar veelal lang over wordt nagepraat!

Lid worden van de Club van 100?

De club van 100 is voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van TOV om lid te worden van de club van 100. Het gaat erom dat jij, door lid te worden, de vereniging graag een handje wil helpen. Je kan op deze manier ook meepraten over de investeringen die de club doet. 

 

Aanmelden bij de club van 100

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden bij de Club van 100

PERSOONSGEGEVENSCONTACTGEGEVENS


FINANCIEEL
Hierbij machtig ik, tot wederopzegging, TOV - namens de Club van 100 - tot automatische incasso van de verschuldigde contributie van € 50,00 per jaar. De automatische incasso wordt van kracht met het verzenden van dit formulier.

(Contributie wordt één keer per jaar geïnd)


LAATSTE STAP
Al uw gegevens worden verwerkt conform ons privacybeleid. 
Klik hier om de gehele privacyverklaring van TOV te lezen* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!