Amersfoortsestraatweg 14
1411HC
NAARDEN
tel. 035-6940047

Tov 5 heeft in de inhaalwedstrijd tegen NVC 2-2 gelijk gespeeld. In een lange wedstrijd, waarbij de scheidsrechter de tweede helft 62 minuten liet doorspelen, begon TOV sterk aan de wedstrijd. Na 8 minuten spelen maakte Nigel Penning de 0-1 voor TOV. Daarna kreeg TOV goede en grote kansen om een tweede doelpunt te maken maar de kansen werden niet benut. Totaal onverwacht scoorde NVC de 1-1 en dat was ook de ruststand.

Beide ploegen kwamen rommelig uit de kleedkamer en de TOV aanvallers werden een aantal keer onterecht terug gefloten voor buitenspel. Uit de kluts scoorde NVC totaal tegen de verhouding in de 2-1 en TOV moest terug knokken en dat deed de ploeg ook. Koen Westengen maakte met nog 15 munten te spelen de 2-2 na een goede assist van Milo van Gerrevink. In de slotfase van de wedstrijd kregen beide ploegen de kans om te winnen maar gescoord werd er niet meer en TOV kreeg niet waar het recht op had, drie punten.