't Jagerspaadje 26
1231KJ
LOOSDRECHT
tel. 00-00000000

TOV 5 heeft op zaterdag 21 mei de uitwedstrijd van Victoria gewonnen. Met goed voetbal wist de ploeg van trainer/coach Niels van den Esschert Victoria terug te drukken op eigen helft. En de ploeg kreeg direct kansen om een doelpunt te maken, Nigel Penning was meteen dichtbij maar de keeper van Victoria wist een doelpunt met een goede redding te voorkomen.

Niet veel later was Jordi van de Heijden met een afstandsknal dichtbij de 0-1 maar het schot ging net over. Maar 7 minuten voor de rust scoorde Sem Kuijper de 0-1 met een goed schot in de lange hoek. De laatste actie voor de rust leverde TOV ook een doelpunt op, een goede actie van Nigel Penning die de keeper op het verkeerde been zette, het was raak en zo ging TOV met 0-2 de rust in.

De uitploeg begon ook weer sterk aan de tweede helft en speelde na goed doorjagen van Luuk Rozendal de bal breed op Sem Kuijper, die de 0-3 maakte. Daarna kreeg TOV kansen op een vierde treffer maar die ging er niet in. Niet veel later scoorde Victoria uit het niets de 1-3 en de spanning was terug in de wedstrijd. Met nog nog 20 minuten te spelen versierde Bradley Toornent een strafschop, Nathan Geurink schoot hard in de hoek maar de keeper stopte de strafschop en zo bleef de stand 1-3.Met nog 12 minuten op de klok kreeg Victoria een terechte strafschop en die ging wel raak en zo was de stand 2-3.

In de slotfase van de wedstrijd kwam TOV niet meer in de problemen en Sem Kuijper wist zelfs nog twee doelpunten te maken.

En zo boekte TOV 5 een mooie overwinning in Hilversum, de opluchting was ook groot bij de geblesseerde spelers Rowen van de Vliet en Jeroen Scharrenburg, die het team kwamen aanmoedigen.