de Geerenweg 6
3741RS
BAARN
tel. 035-5415571

Nadat het 5e van TOV de competitie ongelukkig was begonnen met een gelijkspel en een vervelende nederlaag was er noodzaak dat deze derde wedstrijd van het seizoen tegen Forza Almere gewonnen zou worden. Trainer Niels van de Esschert moest noodgedwongen schuiven in de opstelling omdat een aantal spelers afwezig waren.

TOV begon sterk aan de wedstrijd en na al 8 minuten spelen scoorde Max Engberink met een laag schot in de hoek na een goede bal van Christian van Beijnum. Daarna kreeg TOV kansen om meer doelpunten te maken Jimmy Bosselaar met een schot in het zijnet. Ook Tycho Hurenkamp kreeg de bal net niet goed mee na een goed voorbereid werk van Hugo Laseur en Max Engberink.

Vlak voor de rust maakte TOV met een schitterend doelpunt de 2-0. Een geweldige lange bal van Matthijs van Lambalgen die de bal panklaar voor nummer 10 Max Engerink neerlegt die met een goede loopactie de bal prachtig afmaakte.

Na de pauze was het een wedstrijd op karakter en inzet want TOV had geen wissels meer over. De spelers met pijntjes moesten de wedstrijd vol maken dus het was vooral knokken en van echt goed voetbal was geen spraken. TOV kreeg toch kansen om een derde doelpunt te maken en de wedstrijd op slot te gooien maar gingen deze kansen er helaas niet in.

Twintig minuten voor tijd scoorde Forza Almere uit het niets een doelpunt en zo stond het in eens 2-1 en was er voor TOV geen sprake meer om de wedstrijd rustig uit te spelen. Het was bikkelen en een aantal spelers die op hun tandvlees de wedstrijd vol moesten maken deden dat. Jeroen van Scharrenburg, de uitblinker bij de thuisploeg, moest verdedigend nog een aantal keer ingrijpen om een counter van Almere eruit te halen.

In de slotfase kwam TOV toch nog dichtbij een doelpunt. Jimmy Bosselaar en Milo van Gerrevink scoorden bijna en ook Max Engberink was met een schot op de lat en een schot over nog dichtbij de 3-1, maar verzuimde het team van Niels de wedstrijd op slot te gooien.

TOV won de thuiswedstrijd tegen Forza Almere met 2-1.