de Geerenweg 6
3741RS
BAARN
tel. 035-5415571

Het 5e van TOV heeft de derde competie overwinning op rij geboekt. De ploeg van Niels van den Esschert won de thuiswedstrijd van Victoria met maar liefst 7-0. TOV begon sterk aan de wedstrijd en zette Victoria meteen onder druk. Nadat de eerste kansen niet werden benut brak aanvoeder Nathan Geurink na 22 minuten spelen de ban door de toegekende strafschop in te schieten. Niet veel later scoorde Jeffrey Verhagen na een goede voorzet van Christian van Beijnum de 2-0. Daarna bleef TOV goed voetbal spelen, Milo van Gerrevink en Jeroen van Scharrenburg waren voor de rust dichtbij het derde doelpunt voor TOV maar de bal werd tot twee keer toe van de lijn gehaald.

Met Fabio Heemstra, Tycho Hurenkamp, Jimmy Bosselaar en Willem Kloos in de ploeg begon TOV ook fel aan de tweede helft en het ging op jacht naar meer doelpunten. Tien minuten na de rust was het dan toch 3-0. Een goede bal van Nick Stroombergen in de loop van spits Willem Kloos, die de bal prachtig meenam langs twee verdedigers en de bal digoinaal in de winkelhaak van het doel schoot, het publiek stond op de banken op Sportpark Ter Eem. Vlak na de 3-0 maakte de spits ook zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en zo stond het, met nog 25 minuten te spelen, 4-0 voor TOV. Vlak na de vierde treffer was dichtbij het 5e doelpunt Tycho Hurenkamp was met een schot op de lat dichtbij een doelpunt.

TOV speelde de wedstrijd niet rustig uit en ging op jacht naar meer doelpunten en die kwamen er ook, een goede steekpass van Sem Kuijper op Milo van Gerrivink die de bal hoog in het doel schoot. Tien minuten voor tijd leek Nigel Penning de eindstand op 6-0 te bepalen. Maar in de blessuretijd van de wedstrijd was het slotakkoord voor Jeroen van Scharrenburg na een prachtige aanval van Jimmy Bosselaar en een prachtige voorzet van Nigel Penning die knap raakt gekopt werd door Jeroen Scharrenburg en zo bepaalde de middenvelder de eindstand op 7-0 voor TOV.