de Geerenweg 6
3741RS
BAARN
tel. 035-5415571

Op zaterdag 25 September was het dan zover TOV 5 speelde sinds 2 oktober 2020 weer eens een competitie wedstrijd, De ploeg van trainer/coach Niels van den Esschert moest het op nemen tegen Eemnes.

TOV begon sterk aan de wedstrijd en kwam al na 8 minuten spelen op voorsprong door een mooi schot van Millo van Gerrevink.

Daarna kwam Eemens beter in het speel en kreeg het een aantal goede kansen om de gelijkmaker te maken maar de kansen gingen deze er niet in. TOV probeerde met snelle counters eruit te komen en was met een afstand schot ban Sem Kuijper dichtbij de 2-0.

Niet veel later scoorde Eemnes kort achter elkaar twee doelpunten en zo stond TOV in eens op een 1-2 achterstand.

TOV liet zich niet van de wijs brengen en 5 minuten voor de pauze scoorde opnieuw Milo van Gerrevink een doelpunt. Dit keer met een mooi lobje over de keeper en zo gingen beide ploegen de rust in met een 2-2 gelijke stand.

TOV begon sterk aan de tweede helft en het drukte met goed voetbal Eemnes terug op eigen helft en de thuisploeg verdiende op voorsprong te komen maar een messcherpe counter van de gasten uit Eemnes zorgde ervoor dat TOV opnieuw op achterstand kwam want de counter werd afgemaakt en zo kwam Eemens op een 2-3 voorsprong.

Maar opnieuw toonde de thuisploeg karakter en bleef het knokken en vechten voor elke meter op het veld en dat werd beloont good doorzetten van Jimmy van Bosselaar die de bal keihard in het doel schoot en zo was  de stand opnieuw gelijk 3-3.

Na de gelijkmaker waren de gasten van Eemens het even kwijt en leek TOV door te drukken Nigel Penning was dichtbij de voorsprong voor de thuisploeg maar de keeper van Eemen wist met een katachtige redding een doelpunt te ver komen.

Daarna bleef TOV Eemnes terug drukken op eigen helft en de voorsprong leek een kwestie van tijd spits Max Enegberink was 10 minuten voor tijd na een goede loop actie en een goede bal vanuit achteruit van Matthijs van Lambalgen heel dichtbij de 4-3 voorsprong voor TOV

in de slotfase was TOV via Jimmy Bosselaar Sem Kuijper Yorrick van de broek dichtbij een doelpunt om de wedstrijd alsnog te winnen voor TOV maar de bal wilde er niet in en zo eindige de eerste compettie wedstrijd voor de oranje zwarte uit Baarn in een 3-3 gelijkspel.