de Geerenweg 6
3741RS
BAARN
tel. 035-5415571

JO10-1.jpgAfgelopen zaterdag mochten de strijders van TOV JO10-1 het veld weer betreden in alle vroegte. De tegenstander was deze week Laren. De eerste tien minuten speelden onze jongens de sterren van de hemel, vol energie gingen ze ervoor. Met het daarbij behorende resultaat, de eerste paar doelpunten waren een feit. Maar Laren liet zich niet kisten en met name de derde tien minuten kwamen ze aardig terug. Ondanks een fikse regenbui lieten onze jongens zich niet uit het veld slaan en konden zij het vierde kwart de wedstrijd in zijn geheel naar zich toetrekken en nog een paar doelpunten maken. Laren kon ons niet meer inhalen en hierdoor konden wij als winnaars met 9-6 het veld (zwemmend) verlaten.

Na een wat schoorvoetende start van dit seizoen was dit een mooi resultaat van hard trainen en tomeloze inzet tijdens de wedstrijden. Snel wat droge kleding aan en een goede afsluiter (tosti met limo) in de altijd gezellige kantine van Tot Ons Vermaak!