Nieuws
Winst na zware middag in Putten © Sjaak Hoogendoorn
  • 27-09-2016
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Winst na zware middag in Putten

Winst na zware middag in Putten

De uitwedstrijd zaterdag 24 september in Putten tegen Rood-Wit ’58 werd een zware bevalling voor TOV. Toch wonnen de Baarnse voetballers wederom.

Er werd nog geen punt verspeeld deze competitie, met twaalf punten uit vier wedstrijden gaat TOV fier aan kop in de derde klasse Oost. Maar van een leien dakje gaat het zeker niet. Over geluk had de ploeg van Danny Wiersma vooral in de eerste helft tegen Rood-Wit in Putten niet te klagen. En de verdedigende kwaliteiten stonden tegentreffers in de weg.  Zo blokkeerde Tim van Dinther tweemaal een doelpoging van dichtbij en etaleerde keeper Joffrey de Beer zijn kwaliteiten door de vele gevaarlijke voorzetten uit de lucht te plukken. De Baarnaars creëerden één grote kans. Tim Suik schoot voorlangs oog in oog met de keeper en moest de botsing die daarop volgde bekopen met een lichte blessure waardoor hij in de rust uitviel. 

TOV had het niet in de eerste helft en vocht niet alleen tegen de tegenstander maar ook en vooral tegen zichzelf. Het doelpunt vlak voor de pauze was dan ook een grote opsteker. Johannes Veltmeijer behield het overzicht binnen het strafschopgebied en bracht Sander Lambrechts in de positie om beheerst te scoren. De energieke middenvelder werd daarmee matchwinner want na de rust richtte TOV zich op en kwam niet echt meer in de problemen.  Jeroen Hoogendoorn verzuimde de 0-2 te scoren. Tien minuten voor tijd maakte Twan Burgman zijn debuut in TOV 1. Hij kwam de verdediging versterken tegen het opportunistische maar vruchteloze aanvalsspel van de thuisploeg.

 

Opstelling TOV:

Doel: Joffrey de Beer

Achter: Joey Zieltjens, Dram Dorrestijn, Guy Metting van Rijn, Tim van Dinther

Midden: Pascal van Drie, Sander Lambrechts, Ferhat Ozturk

Voor: Tim Suik (45’ Rico van der Veen), Johannes Veltmeijer (80’ Twan Burgman), Ahmed Eriyani (63‘  Jeroen Hoogendoorn).

 

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn