Nieuws
Winnaars bij TOV! ©
  • 13-12-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Winnaars bij TOV!

De Grote Clubactie 2018 is alweer ten einde. Dit jaar zijn 225.000 kinderen van 5.300 verschillende verenigingen op pad gegaan om loten te verkopen voor hun sportvereniging. Samen hebben zij maar liefst € 8.713.092,- opgehaald! 80% van deze opbrengst gaat direct naar de verenigingen.

Ook TOV deed dit jaar mee en zijn alle kinderen tot en met 11 jaar uitgenodigd loten te verkopen voor hun vereniging! In totaal hebben 11 kinderen uit 7 verschillende jeugdteams zich ingezet voor TOV en hebben zij samen voor TOV toch 174 loten verkocht. Hiervoor verdienen zij een bedankje, vinden wij. Het eerder toegezegde beloningspakket voor teams hebben wij door het beperkt aantal deelnemende verkopers wel iets moeten aanpassen. Tijdens de nieuwjaarsborrel op 5 januari zullen de 11 TOV-toppers onder een oorverdovend applaus de cheque van € 417,60 overhandigen aan onze voorzitter, krijgen zij de Grote Clubactie-oorkonde en wacht hun ook nog een lekkere verassing. Daarnaast zullen wij met deze jonge verkopers een leuke middag gaan beleven bij een thuiswedstijd van FC Utrecht.

TOV valt in de prijzen!
De trekkingsuitslag is ook bekend! De 46ste trekking werd op 12 december verricht onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. De winnende lotnummers vind je op de website van De Grote Clubactie (https:// clubactie.nl). Bij TOV zijn 2 prijzen gevallen! In verband met de AVG kunnen wij niet laten weten wie deze prijswinnaars zijn maar feliciteren wij natuurlijk van harte deze geluksvogels.

Nieuwe trainingsmaterialen
Met de netto opbrengst van de Grote Clubactie 2018 zullen wij nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen. De verplaatsbare oefenmuur zal er helaas niet inzitten maar wij zijn natuurlijk ook ontzettend blij met nieuwe trainingshordes, coördinatieladders en ander materiaal om in te kunnen zetten bij trainingen. We zullen de diverse materialen eind januari aanschaffen en voor alle teams beschikbaar stellen.

Coördinator gezocht!
Denk jij de TOV-pupillen weer volop in beweging te krijgen om zich massaal in te gaan zetten tijdens de Grote Clubactie en maak jij hiervan weer een groots TOV-succes? We kunnen alle hulp gebruiken! Stuur een mail naar bestuur@tov-baarn.nl en we nemen snel contact met je op!

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn