Nieuws
WEL OF NIET DE AVOND4DAAGSE ©
  • 06-01-2020
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

WEL OF NIET DE AVOND4DAAGSE

Ieder jaar opnieuw loopt de jongste jeugd van T.O.V. de avondvierdaagse. Een heel gezellig en prachtig evenement waar een mooi oranje lint van in T.O.V.-kleding gehulde jeugd door Baarn trekt. Wij zijn op zoek naar een groep enthousiaste vrijwilligers die de organisatie rondom de a4daagse voor T.O.V. leden op zich willen gaan nemen. Je verzorgt binnen een team van vrijwilligers de aankondiging, inschrijvingen, wat lekkers halverwege de route en natuurlijk ook voor voldoende begeleiding tijdens de 4 avonden dat de kinderen door Baarn trekken. Van A tot Z verzorgen jullie de uitvoering rondom de deelname van T.O.V.-leden aan de avondvierdaagse.

Wij vragen:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die met elkaar de a4daagse voor onze T.O.V.-leden willen organiseren en in staat zijn de veelal jonge lopers van T.O.V. een geweldige en sportieve tijd te geven. 

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden:
Een uitdaging! Een uitdaging om een stukje verantwoordelijkheid op te pakken bij de grootste, ambitieuze en gezelligste familieclub van Baarn. Natuurlijk hebben we te maken met wat basis-regels maar blijft er voldoende ruimte over om zelf ook invulling te geven aan de uitvoer van dit evenement.

Tijdsbesteding:
Een paar uur per jaar om de organisatie rondom het evenement op te zetten en te vervolmaken en natuurlijk de 4 avonden wanneer T.O.V.-lopers de welbekende a4daagse liedjes door de Baarnse straten laat schalmen.

Interesse?
Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met andere vrijwilligers dit evenement voor T.O.V. te gaan organiseren? Stap gerust eens binnen op het wedstrijdsecretariaat van T.O.V. voor een kop koffie of neem contact op met Stephan de Vreede via info@tov-baarn.nl of 06-38311508.

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn