Nieuws
We zijn weer begonnen, en dat is fijn! ©
  • 30-04-2020
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

We zijn weer begonnen, en dat is fijn!

We zijn weer begonnen, en dat is fijn!

De jeugd is sinds woensdag weer te vinden op de velden van TOV! In één week tijd is door een handvol vrijwilligers een programma opgesteld dat voldoet aan alle eisen die zijn gesteld door de overheid, gemeente en KNVB. Op een veilige manier kunnen de kinderen van TOV weer lekker met elkaar hun energie kwijt en kunnen wij met z’n allen trots zijn op de inzet van vele TOV’ers om dit mogelijk te maken.

Maar hoe is het nu toch met...? Om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat er zich nu allemaal afspeelt bij de vereniging tijdens deze onwerkelijke maanden van de intelligente lockdown sturen wij jullie geregeld een nieuwsbrief. Maar hoe gaat het nu met onze voetballers, vrijwilligers of supporters? Hoe komen zij deze crisis door? Missen ze TOV net zoveel zoals wij dat doen? Om daar wat meer beeld over te krijgen hebben wij Felix Verhulst gevraagd interviews af te nemen bij bekende TOV’ers.

Deze editie: Een leuk interview met Lammert en Joop! Hier te lezen: http://www.tov-baarn.nl/nieuws/hoe-is-het-nu-met-joop-lammert

Hopelijk hebben we binnenkort ook goed nieuws voor onze senioren. Wij weten dondersgoed dat ook jullie staan te popelen om de velden van TOV weer te betreden en lekker met elkaar te sporten.

Tot dan! Hou vol, houd afstand en blijf gezond.

Hoofdbestuur TOV

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn