Nieuws
We zijn live! ©
  • 20-02-2019
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

We zijn live!

Het zal je niet zijn ontgaan! Op het hoofdveld van TOV zijn kort geleden camera’s geplaatst die het mogelijk maken om via een app de wedstrijden live te kunnen volgen.

Met behulp van slimme camera's worden videoregistraties van onze wedstrijden gemaakt, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op veld 1 en 2.

VOETBALTV APP
Het is voor iedereen mogelijk de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het dan vervolgens mogelijk om de live wedstrijden te kijken van jouw favoriete TOV-teams. Ook kunnen er highlights worden gemaakt van wedstrijden en deze gedeeld worden op het eigen profiel. Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app moet je over een voetbal.nl-account beschikken (gratis via https://www.voetbal.nl/gebruiker/aanmaken).

VOETBALTV ANALYSE
VoetbalTV Analyse is hét platform voor trainers en coaches om wedstrijden te analyseren. Alleen de trainers en coaches die zijn aangesloten bij VoetbalTV hebben toegang. Op basis van specifieke momenten uit de wedstrijd kan de technische staf rondom een team deze terugkijken, bespreken en natuurlijk verbeteren.

AVG
Het project Voetbal TV voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Leden die – om wat voor reden dan ook – bezwaar hebben tegen het uitgezonden worden op VoetbalTV, kunnen dat binnen hun vereniging kenbaar maken. Zie hierover ook de veelgestelde vragen op voetbaltv.nl.

Wil je meer weten over het gebruik van de VoetbalTV-app? Raadpleeg de instructies op hun website via https://www.voetbaltv.nl/voetbaltv-app/

De VoetbalTV App is te downloaden in de appstores van Android en iOS.

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn