Nieuws
Verdiend punt in Nieuwegein blijft uit voor geplaagd TOV © Sjaak Hoogendoorn - De complete selectie van TOV 1 met hoofdsponsoren Eemwood en Jan voor het seizoen 2018-2019.
  • 12-10-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Verdiend punt in Nieuwegein blijft uit voor geplaagd TOV

Het vergaat TOV tot nog toe zwaar in de tweede klasse B dit seizoen. Zaterdag 8 oktober moest de derde nederlaag op rij worden geslikt. In Nieuwegein trok JSV aan het langste eind, terwijl de wedstrijd geen winnaar verdiende.
 

Beide ploegen begonnen met nul punten uit twee wedstrijden aan de strijd op het zonovergoten kunstgras in Nieuwegein. Het was te merken dat de zowel JSV Nieuwegein als TOV snakten naar winst, want er werd op het scherpst van de snede gestreden. De beginfase was overduidelijk voor de Baarnaars, Met een handvol kansen in de eerste minuten. Maar het vizier stond niet op scherp. Een onoplettendheid in de verdediging hielp de thuisploeg onverwacht in het zadel na een kwartier. TOV was even van slag en JSV bouwde de voorsprong bijna uit. Keeper Mischa van Hoffe redde katachtig op een van richting veranderde inzet van dichtbij. JSV knalde ook nog op de lat. Aan de andere kant bekroonde spits Maurice van der Wilt een fraaie solo niet, door net naast te mikken alleen voor de keeper. De verdiende gelijkmaker kwam van de voet van aanvoerder Erik Kool, na een pass van Sander Lambrechts. Het venijnige schot verdween hard in de kruising. Op jacht naar een voorsprong kregen de Baarnaars een nieuwe domper. Na een door TOV betwiste vrije trap kreeg een speler van Nieuwegein een gele kaart voor een lichte kopstoot, waar dit volgens de Baarnaars rood had moeten zijn. De vrije bal van de flank zeilde vervolgens over iedereen heen in het doel. Vlak voor rust raakte Erik Kool de bovenkant van de lat uit een vrije trap. De tweede helft was een stuk minder aantrekkelijk voor de neutrale toeschouwers. De kansen waren dun gezaaid. Voor TOV had invaller Dave de Hoog de gelijkmaker op zijn schoen in de 80ste minuut, maar hij raakte in kansrijke positie de bal niet goed. In de counter had JSV ook toe kunnen slaan. Verder was het vooral vechtvoetbal met een regen aan gele kaarten aan de kant van de thuisploeg. Voor het hardwerkende maar weinig doortastende TOV restte een nieuwe teleurstelling. Zaterdag hoopt de ploeg van trainer Henk van Zoeren in eigen huis ten koste van het sterke FC De Bilt de eerste punten te bemachtigen.
 

Bron: Baarnsche Courant

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn