Nieuws
TOV voetbalkamp 2019 ©
  • 20-02-2019
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TOV voetbalkamp 2019

Dit jaar wordt een onwijs leuk TOV kamp georganiseerd voor de jeugd van JO8 t/m JO12, JO13-2007 en de MO11 t/m MO13. Dus hou in de meivakantie dinsdag 30 april 2019 en woensdag 1 mei 2019 vrij in je agenda.

Voor 2 dagen TOV kamp (alleen TOV leden) vragen wij een bijdrage van € 20,00 per kind. Deze dagen zullen begeleid worden door vrijwilligers van TOV, tevens zullen er ook altijd voldoende vrijwilligers aanwezig zijn die in het bezit zijn van een EHBO/BHV diploma.

Wat mag je verwachten:
- 2 leuke TOV dagen
- Dag 1 voetbalclinic van FC Utrecht
- Dag 2 openvoetbal toernooi
- Avondeten voor dag 1 en ontbijt en lunch voor dag 2
- Overnachting in tenten
- Leuk aandenken
- En nog veel meer…

Inschrijfformulieren kan je vanaf volgende week bij jouw eigen trainer ophalen. Een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier plus de bijdrage van € 20,00 mag je bij de trainer/leider of bij één van de organisatoren van het TOV-kamp afgeven.

UITERLIJKE INSCHRIJFDATUM: 31 MAART !!!

Belangrijk om te weten is dat de kinderen van de JO8 niet blijven slapen maar nadat we met z’n alle hebben gegeten opgehaald mogen worden. Zij betalen dan ook maar € 15,-. De volgende ochtend zijn zij natuurlijk weer van harte welkom om aan dag twee deel te gaan nemen.

Wij hopen dat jij er net zoveel zin in hebt als wij. Geef je zo snel mogelijk op zodat we weten dat je er gezellig bij bent.

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn