Nieuws
TOV OPEN VOETBALDAG GROOT SUCCES © Sjaak Hoogendoorn
  • 04-05-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TOV OPEN VOETBALDAG GROOT SUCCES

Wie afgelopen woensdag is langs geweest op sportpark Ter Eem zag bij de velden rondom voetbalvereniging TOV gigantisch veel kinderen genieten van de 2e TOV Open Voetbaldag. Een dag die volledig in het teken stond van sport, ontspanning, plezier en natuurlijk veel voetbal!

In samenwerking met de Maurice van der Wilt Voetbalacademie, COOP Supermarkten Baarn en Sportcentrum De Trits heeft TOV meer dan honderd kinderen uit Baarn en omstreken laten deelnemen aan een zonnige dag vol sport en spel! Na de gezamenlijke warming-up onder leiding van De Trits is het ochtendprogramma van start gegaan met veel attracties zoals een stormbaan, een pannakooi, levend tafelvoetbal, penaltyschieten op twee top-keepers van TOV, een heuse bootcamp onder begeleiding van De Trits en het altijd populaire latje-trappen.

Na de uitgebreide lunch, verzorgd door COOP Baarn, zijn de kinderen gestart aan het voetbaltoernooi. Doel van de dag was sport en plezier, dus de teams waren gemixt met verschillende leeftijden. Na afloop was er voor iedereen een zakje chips, een heerlijk ijsje uit de tuk-tuk van minzevenijs.nl en het certificaat van deelname.

Zet maar vast in de agenda: woensdag 1 mei 2019, de 3e editie van de TOV Open Voetbaldag. Het voetbalevenement voor alle kinderen uit Baarn e/o.

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn