Nieuws
TOV met lege handen na thriller bij VVZ © Sjaak Hoogendoorn - Levi Haringsma kruist de degens met een speler van VVZ ’49.
  • 29-09-2019
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TOV met lege handen na thriller bij VVZ

De neutrale toeschouwers en vooral het thuispubliek zullen met vele plezier terugkijken op de wedstrijd tussen VVZ '49 en TOV in de derde klasse op zaterdag 28 september 2019. Het tiental uit Baarn (na een vroege rode kaart)  bleef echter met een kater achter want diep in de blessuretijd betekende een betwiste strafschop de 5-4.

Het leek op een gelijkspel af te stevenen, en daar konden beide ploegen ook wel mee leven. Maar het ging in extremis toch nog mis voor de ploeg van trainer Henk van Zoeren. De Baarnaars kwamen al na twee minuten op achterstand toen een voorzet ineens in het doel achter keeper Tim van Loon vloog. Kort daarna was er miscommunicatie tussen de centrale verdedigers Bram Dorrestijn en Steph van Hoffe. De laatste probeerde met een overtreding het balverlies te corrigeren en zag direct de rode kaart. TOV bleek ook met tien man de ploeg die het initiatief nam. VVZ bleef met vier verdedigers tegen twee aanvallers spelen. Achraf Chidar schoot de bal via een verdediger in het doel en de Baarnaars kwamen zelfs op voorsprong toen Tim Suik een mooie aanval afrondde. Toch gingen de Soesters met een voorsprong de rust in. De 3-2 was een prachtige kopbal in de kruising. In de tweede helft schoot Aran van Boxtel TOV weer op gelijke hoogte, na een assist van Chidar. Een geweldige pegel van de rechtsback van VVZ betekende maar heel kort de 4-3. Want een minuut later maakte Thomas van den Abeelen de 4-4, na een fraaie passeeractie van Van Boxtel. En toen kwam de blessuretijd en de hoekschop die volgens de grensrechter over de achterlijn was geweest. Bij het wegwerken daarvan kwam de bal op een Baarnse arm en wees de scheidsrechter naar de stip.

bron: Baarnsche Courant

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn