Nieuws
TOV maakt zich op voor titelfeest © Sjaak Hoogendoorn
  • 18-04-2017
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TOV maakt zich op voor titelfeest

Bij een gelijkspel zaterdag 22 april op eigen veld tegen Terschuurse Boys is TOV 1 kampioen van de derde klasse B in de afdeling Oost.

Bijna was de titel afgelopen zaterdag al veroverd, maar op de valreep won een van de achtervolgers, Batavia ’90, alsnog. TOV 1 zegevierde zelf overtuigend op bezoek bij Zeewolde. Veel meegereisde Baarnse supporters zagen in de eerste helft Erik Kool, Tim Suik en Sander Lambrechts scoren.  Na de rust werd het aantal doelpunten verdubbeld door treffers van tweemaal Ferhat Ozturk en eenmaal Johannes Veltmeijer. Wel moest TOV in de tweede helft twee tegentreffers toestaan.

Na deze 6-2 overwinning staat het vlaggenschip van de oranje-zwarten 12 punten voor op Batavia ’90 met nog vier wedstrijden te spelen. Ook het doelsaldo is ruim in het voordeel van TOV. Maar toch, voor het officiële kampioenschap moet er zaterdag minstens een puntje worden gepakt, waarna het feest kan losbarsten. TOV rekent op veel luidruchtige supporters bij de wedstrijd die begint om 15.00 uur op het hoofdveld.

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn