Nieuws
TOV krijgt geestdrift na de thee © Sjaak Hoogendoorn - TOV 1 kan weer lachen, hier wordt een van de drie doelpunten tegen Odysseus gevierd.
  • 04-02-2019
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TOV krijgt geestdrift na de thee

De overwinning op concurrent Odysseus '91 was zaterdag 2 februari dikverdiend voor TOV. Maar lange tijd leek er knullig puntverlies in het verschiet te liggen. Totdat de Baarnaars de geest kregen en wel doortastend werden.

Na de 1-3 is Odysseus '91 als hekkensluiter in de tweede klasse B verder achterop geraakt. TOV boekte de tweede competitiezege op rij in 2019, maar zag zaterdag ook de concurrenten winnen. Zo kruipen de ploegen dicht naar elkaar toe op de ranglijst. De Utrechtse studentenploeg kwam op slag van rust op voorsprong bij de eerste echte kans. TOV had al veel goede mogelijkheden onbenut gelaten. Het team miste net dat beetje extra venijn om het verschil te kunnen maken. Na de rust was dat er wel. Linksbuiten Rutger van der Molen scoorde de gelijkmaker na 55 minuten op aangeven van rechtsbuiten Tim Suik. Verdediger Bram Dorrestijn kopte TOV uit een hoekschop op voorsprong en middenvelder Sander Lambrechts tekende een kwartier voor tijd voor de eindstand uit een voorzet op maat van invaller Dave de Hoog. Het waren drie fraaie doelpunten.

Bron: Baarnsche Courant

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn