Nieuws
TOV incasseert volgende tik in beker © Sjaak Hoogendoorn (c) - Ook Tim Suik had een zware middag tegen Voorwaarts.
  • 18-09-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TOV incasseert volgende tik in beker

Na drie nederlagen in de bekercompetitie lijkt TOV niet klaar voor de competitiestart bij Veensche Boys volgende week. Ditmaal was Voorwaarts uit Twello te sterk (2-6).

De start van de oefencampagne tegen tegenstanders van wat minder kaliber verliep goed voor tweedeklasser TOV. Maar de oefen- en bekerwedstrijden die volgden bleken vooral tegen eersteklassers een ware beproeving. Afgelopen zaterdag kwam zondagtweedeklasser Voorwaarts vanuit de Achterhoek naar Baarn. TOV was gewaarschuwd want de tegenstander had de eerste twee bekerduels gewonnen, terwijl de Baarnaars nog met lege handen stonden. De gasten waren beter, maar in de 64ste minuut stond het nog steeds 1-1 en loerde het hardwerkende TOV op een winnende counter. Toen volgden dertien desastreuze minuten voor de thuisploeg waarin Voorwaarts viermaal scoorde. Elk balverlies van de Baarnse aanvallers werd meedogenloos afgestraft door de dynamische tegenstander. Binnen enkele balcontacten stonden de aanvallers van Voorwaarts oog in oog met keeper Tim van Loon.

TOV begon de wedstrijd fel met het afjagen van de tegenstander, die zich daar echter vrij moeiteloos onderuit voetbalde. De 0-1 stond na een kwartier op het scorebord, na onoplettendheid in de verdediging. Daarna pakten de Baarnaars het anders aan en lieten de tegenstander wat meer komen. Er kwamen kansen op de gelijkmaker en spits Maurice van der Wilt had een strafschop verdiend. Die kreeg hij wel aan het begin van de tweede helft, toen Erik Kool licht werd aangeraakt. Van der Wilt schoof de bal beheerst in de hoek. De laatste vijfentwintig minuten werd TOV van het kastje naar de muur gestuurd. Romek Tielman verzachtte het leed nog een beetje met een doelpunt. Voorwaarts bekert verder.

Bron: Baarnsche Courant

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn