Nieuws
TOV heeft geen moeite met AH ‘78 © Sjaak Hoogendoorn
  • 27-01-2020
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TOV heeft geen moeite met AH ‘78

TOV is het nieuwe jaar goed begonnen. Tegen laagvlieger AH '78 werd het op 25 januari een overtuigende 3-0 zege op Ter Eem. De Baarnaars waren de gehele wedstrijd veel sterker dan de ploeg uit Huizen.

Aanvoerder en spits Maurice van der Wilt was wederom belangrijk voor zijn team. De routinier nam twee van de drie treffers voor zijn rekening en groeide samen met verdediger Bram Dorrestijn en middenvelder Dave de Hoog uit tot uitblinker zaterdag. Zijn beide doelpunten vielen in de eerste helft. De jonge centrumverdediger Ilyas Ennahachi gaf met een goede inspeelpass de assist voor de openingstreffer.

Het tweede doelpunt viel na prachtig voorbereidend werk van Thomas van den Abeelen, die met een schaarbeweging binnen het strafschopgebied zijn tegenstander het bos instuurde. TOV kreeg meer kansen om de score op te voeren voor de rust. Diezelfde Van den Abeelen verschalkte bijna de keeper uit Huizen met een lob van grote afstand en ook Tim Suik was dichtbij een treffer.

Maar AH bracht TOV ook twee keer in gevaar tijdens snelle uitbraken. Een eretreffer zat er echter niet in voor de ploeg uit Huizen.

De tweede helft was een stuk minder aantrekkelijk. Het voetbal speelde zich vooral op het middenveld af en werd slordiger naarmate de tijd verstreek. De 3-0 was het eindresultaat van een fraaie aanval. Van der Wilt lanceerde Steph van Hoffe die Ennahachi in staat stelde binnen te tikken.

De wedstrijd was definitief beslist en de thuisploeg kon weer drie kostbare punten bijschrijven. Zo draait de ploeg van trainer Henk van Zoeren goed mee in de subtop van de derde klasse C, op zeven punten achterstand van koploper CJVV.

bron: Baarnsche Courant

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn