Nieuws
TOV doet zichzelf tekort tegen JSV in Nieuwegein © Erik Kool snelt langs een JSV'er
  • 05-02-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TOV doet zichzelf tekort tegen JSV in Nieuwegein

In een wedstrijd met twee gezichten verloor TOV op 3 februari met 1-0 van JSV Nieuwegein. Het slappe begin brak de Baarnse voetballers op.

De punten zijn kostbaar om te overleven in de sterke tweede klasse B. TOV had alle kans om zaterdag punten te vergaren en zo ook afstand te nemen van JSV op de ranglijst. Maar de ploeg deed zichzelf tekort, en daarom baalde trainer Danny Wiersma zo van de 1-0 nederlaag. Hij zag zijn team slap en ongeconcentreerd beginnen.

Die instelling resulteerde al na vijf minuten in een 1-0 achterstand. Balverlies in de opbouw werd genadeloos en onhoudbaar afgestraft door de gretige Nieuwegeiners. Bij TOV stond Rick van Kooten op het doel omdat Joffrey de Beer geblesseerd was. De invaller deed het uitstekend.

TOV bleef in de eerste helft achter de feiten aanhollen en kwam maar niet in de wedstrijd. Dat spelbeeld kantelde na de rust, waarin de spelers elkaar eens diep in de ogen hadden gekeken. Nu was TOV de bovenliggende partij en kwam JSV niet meer aan voetballen toe. Maar de Baarnaars beloonden zichzelf niet. Bram Dorrestijn en Tim Suik mikten van heel dichtbij net naast. In de slotfase was JSV het dichtst bij een doelpunt. Maar met twee prachtige reddingen voorkwam keeper Van Kooten dat. Uiteindelijk werd het belabberde begin met het tegendoelpunt na vijf minuten TOV fataal in Nieuwegein.

Opstelling: Rick van Kooten, Joey Zieltjens, Bram Dorrestijn, Rick Frantzen, Dave Dragt (80' Tim van Dinther), Rico van der Veen, Sander Lambrechts, Jeroen Hoogendoorn (70' Ferhat Ozturk), Erik Kool (45' Tim Suik), Rutger van der Molen, Maurice van der Wilt.

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn