Nieuws
TOV doet goede zaken tegen oude bekenden © Sjaak Hoogendoorn
  • 01-12-2019
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TOV doet goede zaken tegen oude bekenden

Twee zeges op rij doen al een beetje wonderen in de derde klasse C. TOV kruipt na de winst tegen Olympia '23 (2-3) op 30 november 2019 weer richting subtop. Voor enkele ervaren spelers aan Baarnse zijde was de wedstrijd ook een weerzien met hun oud-trainer Danny Wiersma en voormalig ploeggenoot, spits en Baarnaar Ferhat Ozturk. Het werd dus uiteindelijk een prettige ontmoeting voor de Baarnse bezoekers.

De beginfase was duidelijk voor de Hilversumse thuisploeg. Dat overwicht mondde in de twintigste minuut ook uit in de openingstreffer. Daarna kwam TOV steeds beter in de wedstrijd. De gelijkmaker kwam op naam van de tweeling Van den Abeelen. Simon bediende Thomas, die in de korte hoek raak schoot.

Lang genieten van die treffer konden de meegereisde Baarnse supporters niet want binnen de minuut stond Olympia alweer op voorsprong. Een teruggelegde vrije trap werd netjes in de hoek gemikt. Nog voor de rust was de stand weer in evenwicht. Aanvoerder en spits Maurice van der Wilt verzilverde een strafschop die hij zelf had verdiend.

In de tweede helft streden beide ploegen voor de winst. Voor TOV kregen Achraf Chidar en Aran van Boxtel goede scoringskansen. Maar het was weer Van der Wilt die de trekker overhaalde. Van Boxtel was de aangever na een diepe bal van rechtsback Niek van Diermen.

Door de overwinning nestelt TOV zich weer in de subtop en krijgt tegen de topploegen Laren '99 en FC Hilversum nog twee mooie uitdagingen voor de winterstop.

Bron: Baarnsche Courant

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn