Nieuws
Terug van weggeweest: De Mini Champions League ©
  • 09-10-2017
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Terug van weggeweest: De Mini Champions League

Na jarenlang met de mini pupillen de gezelligheid te hebben opgezocht bij verschillende voetbalverenigingen uit de nabije omgeving - om  onderling competitiewedstrijden te spelen - heeft de jeugdcommissie in direct overleg met de TJC en de vrijwilligers rondom de Mini Pupillengroep besloten om na de herfstvakantie op zaterdagen niet meer met de allerjongste leden van onze vereniging af te reizen naar andere clubs maar op TOV te blijven en de wedstrijdvorm aan te passen naar de adviezen van de KNVB.

CHAMPIONS LEAGUE
Vanaf zaterdag 28 oktober gaat TOV met de Mini Pupillen wekelijks de Champions League organiseren. Iedere zaterdag opnieuw worden alle aanwezige namen gehusseld en spelen de kinderen in shirts van grote Europese clubs (natuurlijk ook een TOV-team) kleine wedstrijdjes in toernooivorm tegen elkaar.

Omdat we het gezellig vinden dat veel kinderen op het veld staan om lekker met de bal bezig te zijn mogen de mini pupillen ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen om te ervaren hoe gezellig en leuk het is om bij TOV te voetballen. Dit kost hun helemaal niets en ze zijn maximaal 3x welkom om op zaterdagen en woensdagen, tijdens de trainingen, mee te doen. De enige voorwaarden die wij hieraan stellen is dat wij op de hoogte zijn van de introducees en dat zij voetbalschoenen en scheenbeschermers dragen.

Naast de gezelligheid van de vele kinderen, ouders en grootouders die tussen en langs de lijnen staan, hopen wij te bereiken dat de kinderen, doordat ze meer met de bal bezig gaan, zich op voetbaltechnisch vlak sneller zullen ontwikkelen en zodoende klaargestoomd worden om het opvolgend seizoen aan te kunnen sluiten bij de JO8.

Wij hebben er veel zin in en we hopen natuurlijk op een grote opkomst bij de eerste editie op 28 oktober tussen 08:30 en 09:30 uur.

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn