Nieuws
TEAMINDELING 2016/2017 © Sjaak Hoogendoorn
  • 18-08-2016
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TEAMINDELING 2016/2017

Om te beginnen feliciteren wij de ontwerpers en bouwers met de lancering van deze prachtige nieuwe website die voldoet aan de eis die wordt gesteld aan digitale informatievoorziening anno 2016. Eén van die eisen is bijvoorbeeld dat zonder toestemming geen namen en/of persoonlijke gegevens op de publieke website geplaatst wordt. Privé emailadressen van functionarissen zijn, zover mogelijk, omgezet naar @tov-baarn.nl adressen en ook de invulling van de teams zullen niet meer op de openbare website te vinden zijn.
 
Met name dit laatste zal even wennen zijn voor onze leden. Gelukkig worden coördinatoren, trainers en leiders tijdig geïnformeerd en zijn de whatsapp-groepjes snel gemaakt zodat iedereen toch op de hoogte is van zijn of haar team.
 
Natuurlijk hebben wij altijd te maken met uitzonderingen en doen wij ons best de betrokkenen daarin tijdig te informeren. Ben jij nu nog niet op de hoogte van jouw teamindeling? Laat ons dit weten via jeugdcommissie@tov-baarn.nl. We zullen je dan snel informeren.
 
Met sportieve groet,


jeugdcommissie v.v.TOV

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn