Nieuws
SUPER SATURDAY BIJ TOV - UPDATE © Redactie TOV
  • 20-04-2017
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

SUPER SATURDAY BIJ TOV - UPDATE

Zaterdag aanstaande is door voetbalvereniging TOV uitgeroepen tot Super Saturday: meerdere teams kunnen namelijk op 22 april de titel in hun klasse veilig stellen, waarbij het hoofdgerecht wordt opgediend vanaf 15:00 uur op veld 1 op Sportpark Ter Eem: de kampioenswedstrijd van TOV 1!

Al weken wordt er naartoe geleefd door de diverse teams en de vrijwilligers werken extra hard om alles er tip top uit te laten zien.
Het sportprogramma van de titelkandidaten ziet er grofweg uit als volgt:

- 09:30 uur TOV JO11-2 tegen Eemnes JO11-4
- 10:30 uur TOV JO17-3 tegen Nieuwland JO17-5
- 10:45 uur TOV MO11-1 tegen BFC MO11-2
- 12:15 uur TOV JO19-1 tegen Kampong JO19-2 (kwartfinale beker)
- 15:00 uur TOV 1 tegen Terschuurse Boys 1.

Natuurlijk worden er uit en thuis nog meer wedstrijden gespeeld: kijk voor het complete programma op www.tov-baarn.nl. De wedstrijd van TOV 1 wordt LIVE uitgezonden op RTV Baarn, waar ook vele omroep vrijwilligers zich in het zweet werken om een succesvol programma uit te kunnen zenden. De toegang is overigens gratis.

Titelkansen TOV 1
Natuurlijk moet de huid niet worden verkocht voor de spreekwoordelijke beer geschoten is, maar met twaalf punten voorsprong, een veel beter doelsaldo en nog maar vier wedstrijden op de rol, is de kans om de titel in 3B Oost zaterdag al te behalen levensgroot. Als dit vervolgens ook nog lukt in eigen huis voor het trouwe publiek, dan is het feest compleet. Op deze manier zouden de oranjezwarten één jaar na de degradatie uit de 2e Klasse onmiddellijk en overtuigend terugkeren op het gewenste niveau.

Zowel voor als na de wedstrijd worden er diverse activiteiten, zoals een barbecue en lekkere live muziek van de welbekende volkszanger Patrick van Veen, georganiseerd. Deze activiteiten zouden niet mogelijk zijn zonder de bijdragen van enkele sponsors, zoals EEMWOOD, JAN© Accountants, COOP Supermarkten, Intersport Van Dam Soest, Loovision, Pascal van Drie Interieurbouw en Carlo van Dinther.
Samengevat, het wordt zaterdag echt een Super Saturday waarbij iedereen welkom is bij TOV, de familieclub van Baarn!

LET OP: KOM OP DE FIETS OF PARKEER OP DE DRIE EIKEN

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn