Nieuws
straatvoetballegende Rocky Hehakaija op TOV ©
  • 01-01-2020
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

straatvoetballegende Rocky Hehakaija op TOV

Op 11 januari is het jouw kans om hoogst persoonlijk kennis te maken met de enige echte vrouwelijke straatvoetballegende Rocky Hehakaija. TOV-Baarn nodigt alle voetballende meiden en dames uit Baarn uit om op 11 januari 2020 van 13:00 tot 15:00 kennis te maken met niemand minder dan de vrouwelijke straatvoetballegende Rocky Hehakaija. Ken je Rocky nog niet? Ze is de eerste vrouwelijke voetballer die vereeuwigd is in het wereldberoemde EA Sports Fifa 20 voetbalspel met een eigen karakter, ze speelde in het Nederlands elftal en was als enige vrouw lid van de Street Legends: ’s werelds beste straatvoetbalteam. 

https://www.youtube.com/watch?v=yrQY7Bvz4c4

Samen met de KNVB heeft TOV afgelopen jaar een ambitieus programma afgerond dat was gericht op het professionaliseren van het meiden en damesvoetbal bij TOV.  Om dit te vieren organiseert TOV op 11 januari van 13:00 tot 15:00 een superleuk voetbalprogramma met o.a. de clinic van Rocky, trek je sportschoenen dus maar aan! 

Wil je niet zelf voetballen, maar lijkt het je wel leuk om te komen kijken, dan ben jij en wie je maar wil meenemen natuurlijk van harte welkom. Er is warme chocomelk en (voor 18+) glühwein. Aanmelden is niet nodig, maar zorg dat je om 13:00 aanwezig bent, wie weet maak jij dan kans om met Rocky mee te voetballen. Deelname is gratis.

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn