Nieuws
SHERPA KERSTBOMEN VERKOOP ©
  • 08-12-2017
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

SHERPA KERSTBOMEN VERKOOP

Je hebt ze vast al voorbij zien komen. De jongens van de JO19-2 die flyers uitdeelde om jullie uit te nodigen de kerstbomen dit jaar via Sherpa te kopen.

Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je thuis bent. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waar je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking.

Met ongeveer 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.

© Sjaak Hoogendoorn

Zeer gemotiveerde sherpa bomenverkopers staan vanaf NU voor jullie klaar op het parkeerterrein van de Trits om de mooiste bomen voor jullie in te pakken.

Neem je de flyer mee dan gaat ook nog eens € 2,50 naar de clubkas van TOV en zal dit ten goede gaan komen aan de trainingspakken-actie voor onze TOV-trainers. Heb je nog geen flyer? print deze dan hier uit!

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn