Nieuws
Open Voetbaldag 2018 © Sjaak Hoogendoorn
  • 19-04-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Open Voetbaldag 2018

Op woensdag 2 mei april is het weer zover. De tweede editie van de open voetbaldag op v.v.TOV. In samenwerking met 'Maurice van der Wilt Voetbal Academie' organiseert TOV een gezellige sportdag voor iedereen die van voetbal houdt. Voor leden en niet leden van 5 tot en met 12 jaar. Er worden onder andere voetbalclinics gehouden, zijn er pannaveldjes, een stormbaan, hebben we levend tafelvoetbal, wordt voor de lunch en tussendoortjes gezorgd en sluiten we de dag af met een toernooi.

JUNIOREN (7 t/m 12 jaar oud)

 

De sportdag begint voor iedereen om 09:30 uur met een warming up. Deze warming up doen we met z’n allen tegelijk. Ouders zijn dan van harte welkom om dit spektakel te aanschouwen. Na de warming-up zal iedere groep zijn eigen onderdelen gaan doen en vragen wij de ouders het sportpark weer te verlaten. Hierdoor raken de kinderen minder snel afgeleid en zullen zij meer van de dag kunnen leren en genieten. In de middag (rond 13:00 uur), wanneer het toernooi gaat beginnen, is iedereen natuurlijk weer van harte welkom om alle kinderen vanaf de zijlijn aan te moedigen.

 

De sportdag eindigt om 16.00 uur en zullen ze moe maar voldaan met een ijsje weer huiswaarts keren.

De kosten voor deze volledig verzorgde dag bedraagt € 5,00 per kind en deze dient vooraf op de sportdag zelf te worden voldaan op het wedstrijdsecretariaat.

MINIPUPILLEN (5 en 6 jaar oud)

 

De minipupillen worden verdeeld over de vele teams van de oudere pupillen en draaien met hun groepje mee in de caroussel van de diverse attracties. Op onderdelen waar ze nog net te klein voor zijn zal een alternatief worden geboden. Bijvoorbeeld bij het levend tafelvoetbal zetten wij uit de kantine het normale tafelvoetbalspel er naast waar deze mini's op los mogen gaan.

 

De sportochtend voor minipupillen eindigt om 12.30 uur.

De kosten voor deze sportieve ochtend bedraagt € 3,00 per kind en deze dient vooraf op de sportdag zelf te worden voldaan op het wedstrijdsecretariaat.

 

Schrijf je nu snel in want: VOL IS VOL!


HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn