Nieuws
Ook derde competitiewedstrijd tegen Zeewolde brengt drie punten.  TOV gaat alleen aan kop © Sjaak Hoogendoorn
  • 20-09-2016
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Ook derde competitiewedstrijd tegen Zeewolde brengt drie punten. TOV gaat alleen aan kop

De start van de wedstrijd was aftastend aan de kant van de Baarnaars. Zeewolde werd balbezit gegund. De gasten bleken prima te kunnen combineren en bekroonden deze wedstrijdfase in de negende minuut met een fraaie treffer. Een vrije trap vanaf de eigen helft op de spits belandde via de inlopende linksbuiten uiteindelijk bij de vrijstaande rechtsbuiten die beheerst afrondde.  Het leek veel op een ingestudeerd staaltje voetbal.

Voor TOV was dat het sein om meer aanvallende impulsen te tonen. Ook dat bracht snel succes. In de veertiende minuut lanceerde Rico van der Veen met een prachtige steekpass Tim Suik op rechts. De snelle vleugelspeler kapte de keeper uit en schoot raak met zijn linkerbeen.

Het spel bleef op en neer golven zonder dat er grote kansen ontstonden. De 2-1 een paar minuten voor de rust was een meevaller voor de thuisploeg. En wederom was het een mooi doelpunt. Ahmed Eriyani schoot na een hoekschop van Ferhat Ozturk met een tegenstander in zijn rug de bal in de kruising, met een halve omhaal.

In de tweede helft begon de accu leeg te raken bij Zeewolde. TOV had meer grip op de wedstrijd en er ontstonden steeds meer gaten in de verdediging van de tegenstander. De thuisploeg raakte wel regelmatig opgewonden door de scheidsrechter. Overtredingen op Johannes Veltmeijer en Sander Lambrechts binnen het strafschopgebied wuifde de steeds warriger fluitende leidsman weg. Maar TOV had het ook gewoon voetballend af kunnen maken. Grote kansen waren er voor Jeroen Hoogendoorn, Tim Suik en Sander Lambrechts.        

Die werden niet benut waardoor het spannend bleef. Achterin smoorden Bram Dorrestijn en Rico van der Veen een paar keer vakkundig een gevaarlijke aanval. Twee minuten voor het eindsignaal kwam er toch nog een grote kans voor Zeewolde, maar die werd met een wilde afzwaaier om zeep geholpen. En zo pakte TOV als enige team de maximale puntenscore uit de competitiestart.

 

Opstelling TOV:

Doel: Joffrey de Beer

Achter: Joey Zieltjens, Pascal van Drie, Bram Dorrestijn, Tim van Dinther

Midden: Sander Lambrechts, Rico van der Veen, Ferhat Ozturk

Voor: Tim Suik, Johannes Veltmeijer (62’ Jeroen Hoogendoorn), Ahmed Eriyani

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn