Nieuws
Lustrum programma TOV Clubdag ©
  • 27-06-2019
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Lustrum programma TOV Clubdag

TOV bestaat dit jaar 85 jaar, ons lustrum. 29 juni is de laatste dag van dit seizoen, de dag van onze traditionele clubdag. Wat is er dan mooier om er op die datum samen een prachtig lustrumfeest van te maken met voor elk wat wils! 

's Ochtends kunnen de jongsten helemaal los met lasergamen, stormbanen enz. Daarna samen lunchen met ouders, opa's, oma's, broers en zusjes (geef je op via info@tov-baarn.nl), 's middags de oudere jeugd die in een parcours strijdt om de punten én de prijs! 

Aansluitend twee heuse lustrumwedstrijden met spelers en trainers uit 85 jaar TOV. Wil je Pascal van Drie of Sander Hendriks nog een keer zien schitteren met Danny Wiersma en Wilbert van der Klok langs de lijn, of zelfs Bart V Dinther, Piet Floor,Guido van der Horst en hun oude maten, gecoacht door succescoach Henk Koelewijn? Verder onder andere Yvette Smits van OyenDorine Merkus,Marieke Joosten in het team van topper Erik van der Wielen en natuurlijk huidig TOV 1 met coach Henk Van Zoeren met Matthieu AbeelenSander Lambrechts en Maurice Vd Wilt. Zomaar een willekeurige opsomming van de mannen en vrouwen die door de jaren heen de TOV-kleuren glans hebben gegeven.

Vanaf 18:00 uur is het alleen nog toegankelijk als je een kaart/bandje hebt, voorverkoop start 18 mei viaTim SuikDave Laseur en natuurlijk onze Nina. Heerlijk eten bij één van de foodstands, wat vrijwilligers in het zonnetje zetten en daarna gezellig het seizoen afsluiten met de onverslaanbare zangerDanny Lukassen!

Vragen over deze prachtige dag: schiet iemand aan van de commissie: Aart van den BrinkTessa Scheel-NolteSusanne SuikDave LaseurTim Suik,Lammert LaseurHugo BergmanClaudio Ferrara,Danny van der Ploeg en Nina :-).

Kortom, een propvol programma! Wil je helpen bij de spellen, meld je aan!

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn