Nieuws
Knokkend TOV verliest weer © Sjaak Hoogendoorn - Sander Lambrechts ging weer voorop in de strijd.
  • 15-10-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Knokkend TOV verliest weer

Het is TOV zaterdag 13 oktober 2018 niet gelukt de eerste punten in de tweede klasse B te bemachtigen. FC De Bilt won verdiend op Ter Eem (0-2) door doelpunten in de slotfase. De zorgen nemen daardoor toe voor de Baarnaars.

Trainer Henk van Zoeren had een basisplaats ingeruimd voor Dave de Hoog. De rechtsbuiten werd echter onwel en moest zich al vroeg in de wedstrijd laten vervangen door Achraf Chidar. TOV was op dat moment al een keer door het oog van de naald gekropen. De scheidsrechter keurde een treffer van de gasten af wegens buitenspel. Kort daarop mikte de behendige rechtsbuiten van De Bilt van dichtbij op de paal. De eerste plaagstoot in de wedstrijd was overigens van TOV. De volley van Erik Kool kon met moeite door de keeper worden verwerkt. Maar over het algemeen hadden de Baarnse verdedigers de handen vol aan de aanvallers van De Bilt. Wanneer TOV de bal had sprong het daar vaak slordig mee om. Zo werd het een lastig karwei en vloeiden al in de eerste helft veel krachten weg. De rust werd ongeschonden gehaald omdat er opnieuw een treffer wegens buitenspel werd afgekeurd, Guy Metting van Rijn dapper met zijn hoofd een doelpunt voorkwam en de 17-jarige keeper Mischa van Hoffe weer goed stond te keepen. Het wedstrijdbeeld veranderde niet in de tweede helft, al stond TOV de aanvallers van De Bilt minder vrijheden toe.

Centrale verdediger Bram Dorrestijn onderscheidde zich door steeds op de goede plek te staan en vrijwel elk duel te winnen. Ondanks het krachtsverschil kwam voor TOV een goed resultaat steeds dichterbij. Maar ruim een kwartier voor tijd was het toch raak. Ditmaal negeerde de scheidsrechter het vlagsignaal wegens buitenspel van zijn assistent en kon de speler van De Bilt vlak voor de doellijn intikken. Een gelijkspel was gezien de kansenverhouding niet verdiend geweest maar qua werklust wel. Met nog twee minuten op de klok had invaller Yoeri Bos de 1-1 op zijn schoen. Zijn harde schot werd gepareerd door de keeper. Ook Sander Lambrechts kreeg een scoringskans maar kopte over het doel. Diep in de blessuretijd, toen TOV met man en macht naar voren was getrokken, viel het doek voor de thuisploeg definitief uit een counter.

Bron: Baarnsche Courant

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn