Nieuws
Kampioenenmaker nieuwe coach TOV dames 1 © Sjaak Hoogendoorn - Het TOV bestuur presenteert Babs en Nina, onder toeziend oog van de kersverse kampioen, TOV MO17-1
  • 13-06-2019
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Kampioenenmaker nieuwe coach TOV dames 1

BAARN Met ingang van het nieuwe seizoen is Babs van Dijen bij vv TOV eindverantwoordelijk voor Dames 1. Ooit heeft zij zelf gespeeld in één van de eerste damesteams in Baarn, jaren later werd ze trainer-coach van achtereenvolgens de MO11, MO13, MO15 en MO17, met één rode draad: kampioenschappen. Babs spreekt de taal van meiden, is af en toe veeleisend maar smeedt er iedere keer weer een hechte groep van die voor elkaar door het vuur gaat én het samen leuk heeft, ook buiten de lijnen.

Het TOV-bestuur, met bestuurslid vrouwen- en meisjesvoetbal Donja van Tiggelen en voorzitter Remko Veltien, waren het er snel over eens: de nieuwe trainer van dames 1, dat moet Babs worden. Gecompleteerd met Nina den Broeder als leidster en Erik van der Wielen als trainer-coach van Dames 2 een ijzersterk trio waarmee TOV de komende jaren verder kan bouwen aan een succesvolle meisjes- en damesafdeling. Nu voetballen er al meer dan 125 dames bij TOV, van de allerjongsten tot aan de veterinnen. De komende jaren zal hierop vol worden ingezet zodat ook in de regio duidelijk zal zijn: vrouwenvoetbal? Dan moet je bij TOV zijn.

bron: baarnschecourant.nl

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn