Nieuws
INDELINGSCOMMISSIE SEIZOEN 2017/2018 © Sjaak Hoogendoorn
  • 26-03-2017
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

INDELINGSCOMMISSIE SEIZOEN 2017/2018

TOV, 24 maart 2017 - In de afgelopen weken is de jeugdcommissie aan de slag gegaan met het vormen van een indelingscommissie. De uitsluitend TOV-trainers uit verschillende leeftijdscategorieën zullen voor seizoen 2017/2018 de teamindelingen gaan verzorgen van alle jeugdteams volgens een vastgesteld kader. Dit kader is gezamenlijk met de nieuwe indelingscommissie bepaald en dient voor de komende jaren als indelingsbeleid(jeugd).

Klik hier voor het indelingsbeleid.

We zijn trots jullie voor te mogen stellen aan de indelingscommissie 2017/2018;
 

 
Eenieder uit deze groep heeft als trainer/coach ook vertegenwoordiging binnen een leeftijdscategorie. De indelingscommissie heeft met elkaar afgesproken dat de bepaling van nieuwe teams niet in de eigen leeftijdscategorie wordt gedaan maar, net als alle andere trainers en coaches, een adviserende rol hebben naar de overige commissieleden.
 
De komende weken zullen in het teken staan van gesprekken met coördinatoren, teamtrainers en –leiders ter voorbereiding van het maken van de voorlopige indeling.
 
Met het vormen van een sterke indelingscommissie, het publiceren van het indelingsbeleid en het tijdig informeren van de TOV-leden  sturen wij jeugdcommissie van v.v.TOV aan op meer transparantie en een weloverwogen jeugdindeling voor seizoen 2017/2018.
 
Wij wensen de indelingscommissie de komende periode veel succes, plezier en wijsheid toe.
 
Jeugdcommissie v.v.TOV

 

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn