Nieuws
Het valt weer net verkeerd voor TOV © Sjaak Hoogendoorn - Maurice van der Wilt scoort, zichtbaar op de foto, een zuiver doelpunt dat wordt afgekeurd wegens buitenspel.
  • 23-10-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Het valt weer net verkeerd voor TOV

Met nul punten uit vijf wedstrijden begint de competitiestart in de tweede klasse B voor TOV dramatische vormen aan te nemen. Zaterdag 20 oktober 2018 waren de Baarnaars onfortuinlijk in en tegen Loosdrecht.

Vorige week viel de tegentreffer een kwartier voor tijd uit een door de grensrechter afgevlagd doelpunt. Afgelopen zaterdag herhaalde de situatie zich. Vijftien minuten voor het eindsignaal kopte Loosdrecht van dichtbij de 2-1 binnen. De scheidsrechter raadpleegde zijn assistent niet eens. TOV beklaagde zich over meer beslissingen. Zo werden, volgens de Baarnaars zuivere, doelpunten van Erik Kool en Maurice van der Wilt wel wegens buitenspel afgekeurd. Overigens werd ook een treffer van Loosdrecht geannuleerd wegens buitenspel. Al dit onrecht en ongeluk overkomt vaak de ploeg die, zoals TOV, onderaan staat op de ranglijst. Zaterdag gingen de Baarnaars fris van start om een ommekeer teweeg te brengen. Tim Suik had snel de 0-1 op zijn schoen, maar mikte van dichtbij op de keeper. Daarna golfde het spel op en neer en nam Loosdrecht na een kwartier de leiding. Een strakke voorzet werd door de spits verzilverd. TOV was even van slag maar herpakte zich snel. De gelijkmaker na 35 minuten was de volledige verdienste van spits Van der Wilt. Hij schudde zijn tegenstander van zich af en schoot onberispelijk raak. Kort daarop kopte Guy Metting van Rijn frontaal op de lat uit een hoekschop. Ook de tweede helft was aanvankelijk aantrekkelijk, met kansen over en weer. Mischa van Hoffe keepte wederom een uitstekende wedstrijd. Alleen op de winnende kopbal was hij het antwoord schuldig. Toen stond zijn ploeg al met tien man in het veld. De tweede gele kaart voor Metting van Rijn in de 70ste minuut was het breekpunt in de wedstrijd. De Loosdrechters vonden de vrije man en TOV kwam niet meer aan aanvallen toe.

Bron: Baarnsche Courant

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn