Nieuws
Henk van Zoeren keert terug bij TOV ©
  • 22-12-2017
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Henk van Zoeren keert terug bij TOV

Spakenburger Henk van Zoeren (47) keert na tien jaar terug bij zijn oude liefde TOV. Kort voor de kerst kwamen de oefenmeester en het bestuur van de oranje-zwarten tot overeenstemming om komend seizoen de succesvolle samenwerking van destijds, nieuw leven in te blazen.

Voor Van Zoeren was TOV 1 het eerste standaardelftal dat hij onder zijn hoede kreeg nadat hij vijf jaar de A1 van Ijsselmeervogels had getraind. In het eerste jaar bij de Baarnaars werd hij prompt kampioen en in zijn derde seizoen miste hij op de slotdag op een haar na promotie naar de Tweede Klasse.

In de jaren die volgden was Henk van Zoeren steeds in staat om met zijn teams te promoveren: met zowel vv Eemdijk, sc Nieuwland als VVOP wist hij via de nacompetitie de hogere klasse te bereiken.

“Ik kijk er enorm naar uit terug te keren bij TOV”, aldus Van Zoeren. “Ik heb er altijd veel plezier gehad en fijn gewerkt. Daarbij spelen er nog steeds jongens die ik ken van destijds waarvan ik weet dat het goede voetballers zijn. Kortom, voldoende basis om mee aan de slag te gaan en succesvol te zijn.”

Bestuurslid technische Zaken Hans Veltmeijer is content met de aanstelling van hoofdtrainer Henk van Zoeren: “We kennen Henk zijn kwaliteiten en profiteren nu graag van de extra ervaring die hij in de jaren na zijn eerste termijn bij TOV heeft opgedaan. Ik weet uit eigen ervaring dat het met Henk goed samenwerken is.” 

Volgens TOV-voorzitter Veltien is Henk een trainer die een brede interesse laat zien voor de vereniging, oog heeft voor de jeugdelftallen en het ook zal aandurven jonkies te laten debuteren. Daarnaast heeft Van Zoeren destijds een warme band opgebouwd met supporters en vrijwilligers, die zijn terugkeer zeker zullen toejuichen. “Nu kunnen we rustig aan de kerstdis plaatsnemen, wetende dat dit is geregeld”, besluit de TOV-preses.
 

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn