Nieuws
Get Work en TOV slaan handen ineen © Sjaak Hoogendoorn
  • 12-06-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Get Work en TOV slaan handen ineen

Trots poseren Eric Bonhof  van Get Work Baarn en voorzitter Remko Veltien van voetbalvereniging TOV bij het prachtige sponsordoek dat is opgehangen langs het hoofdveld van de oranje-zwarten op Sportpark Ter Eem.

Get Work is een uitzendbureau, actief in midden- en oost-Nederland, dat gespecialiseerd is in uitvoerend werk. Van schoonmaker tot administratief medewerker en van vrachtwagenchauffeur tot tegelzetter, voor al deze jobs kun je terecht bij de medewerkers van Get Work. Eric Bonhof hoorde voor het eerst van TOV via een uitzendkracht die enthousiast vertelde over zijn favoriete tijdverdrijf: voetballen met zijn vrienden bij TOV! Nadat er eenmaal contact was gelegd met de sponsorcommissie was er al snel overeenstemming over het ophangen van het sponsordoek en het welkomstbord bij de entree van de lokale trots. Bonhof: “De sfeer die ik aantref bij TOV past bij ons bedrijf en onze medewerkers en uitzendkrachten, het contact is erg persoonlijk en er was meteen een klik. Daarbij komt dat TOV een club is van ‘handen uit de mouwen’ en we kunnen zeker wat voor de leden betekenen, zowel bij het zoeken naar de juiste medewerker als naar de juiste baan.

Veltien vervolgt: ”Get Work is een sterk groeiende organisatie, getuige ook de aanstaande verhuizing uit de Laanstraat naar de Brink in Baarn. De ambitie die zij uitstralen herkennen we sterk, vandaar ook deze samenwerking, kort gezegd Great Work!

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn