Nieuws
TOV grijpt bonuspunt bij De Meern ©
  • 12-03-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

TOV grijpt bonuspunt bij De Meern

Het voetballen gaat moeizaam bij TOV de laatste wedstrijden. Na de thuisnederlaag tegen hekkensluiter CJVV volgde zaterdag opnieuw een wedstrijd waarin voor de TOV-supporters weinig te genieten viel. Behalve de eerste twintig minuten. Toen liep het nog heel aardig bij de voetballers uit Baarn. Die fase werd bekroond met een prachtig doelpunt. Jeroen Hoogendoorn lanceerde met een crossbal Tim Suik op de rechterflank. Diens voorzet op maat werd perfect via de grond ingekopt door spits Maurice van der Wilt. Daarna stokte het voetbal van de oranje-zwarten. Er werd wel hard gewerkt maar van verzorgde combinaties was geen sprake meer. Dat kwam ook door het sterke middenveld van VV De Meern, dat de tegenstanders zeer kort op de huid zat. De lange bal die toen maar werd gehanteerd was steeds een prooi voor de thuisploeg. Maar ook De Meern liet niet veel zien in aanvallend opzicht. De beste kans was nog voor TOV. Tim Suik kwam een teenlengte tekort om uit de voorzet van Jeroen Hoogendoorn de 0-2 aan te tekenen.

Na de rust oogde TOV energieker, zonder tot grote daden te komen. Kansen creëren lukte de ploeg van trainer Danny Wiersma niet meer. De Meern was de bovenliggende partij en scoorde al snel na de pauze de verdiende gelijkmaker. Ook dit was een mooi doelpunt. Een diagonale pass vloog over rechtsback Dave Dragt heen en bereikte de vleugelspeler van De Meern. Die bediende de koelbloedige spits. Daarna was het een kwestie van de schade beperken voor TOV. De Meern had nog kunnen winnen wanneer hachelijke momenten na vrije trappen goed hadden uitgepakt voor deze ploeg. Maar het bleef 1-1 en daarmee greep TOV een bonuspunt. Dat vond ook trainer Wiersma. En een punt kan cruciaal blijken, ondervond hij twee jaar geleden met TOV in de tweede klasse. Want toen kwam zijn team een punt tekort voor handhaving.

Opstelling TOV: Joffrey de Beer, Tim van Dinther, Rico van der Veen, Niels van Duin, Dave Dragt, Sander Lambrechts, Erik Kool, Jeroen Hoogendoorn, Tim Suik (60' Rutger van der Molen), Ferhat Ozturk (88' Guy Metting van Rijn), Maurice van der Wilt.

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn