Nieuws
Feestavond CLUB VAN 100 ©
  • 09-03-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Feestavond CLUB VAN 100

WAT? CARNAVAL - kom in stijl - EN GROTE VERLOTING
WANNEER? 24 MAART 2018 - aanvang 20.00 uur
WAAR? TOV KANTINE
WIE? IEDEREEN - niet leden kunnen direct lid worden!
WAAROM? VOOR TOV - en natuurlijk voor jezelf

DOEL VAN CLUB VAN 100
Met jouw bijdrage van 50 euro per jaar, dus nog geen euro per week, worden ieder jaar leuke dingen gedaan voor onze voetbalvereniging TOV. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld de nieuwe draadloze microfoon en microfoon ontvanger bekostigd en hebben we een nieuw sponsorbord aangeschaft. Daarnaast een bijdrage gedaan voor een kapotte koeling én voor de “natte billen” zijn we van plan een verschoningsunit aan te schaffen voor de allerkleinsten onder ons. Maar er zit nog meer in de pijplijn. We houden jullie daarvan op de hoogte!

VERLOTING & PRIJZEN
Naast enkele consumptiebonnen en de nodige hapjes, allemaal inbegrepen in de prijs van 50 euro, hebben we wederom een grote verloting. Hoofdprijs: een prachtige fiets, maar ook weer messensets, pannensets, gereedschap, beautybonnen, kortom teveel om op te noemen!

BIJDRAGE
Jouw bijdrage van 50 euro kan je overmaken op: IBAN bankrekening NL 11 RABO 0149 1573 39 o.v.v. “bijdrage TOV Club van 100”. Contant afrekenen bij een van onze bestuursleden mag ook.

Geen lid, wel meefeesten?
Kan natuurlijk. Bij TOV is iedereen welkom! Als je je opgeeft en ’s avonds aan de deur afrekent, ben je meteen lid voor 1 jaar.

AANMELDEN
Omdat we willen weten hoeveel feestgangers er komen, verzoeken we je om je komst te bevestigen via ons mailadres: clubvan100@tov-baarn.nl . Natuurlijk is jouw partner ook van harte welkom!

TOT 24 MAART

Bestuur Clubvan100: Sanne Bakkernes, Betty Bakkernes, Stephanie Verhagen, Wimer Haagsma en Raymond Verwoerd.

 

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn