Nieuws
Feestavond CLUB VAN 100 ©
  • 09-10-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Feestavond CLUB VAN 100

Het jaarlijkse feest  van de Club van 100 vindt plaats op zaterdag 10 november 2018, aanvang 20.00 uur. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen daarvan. Het zal er weer gezellig aan toe gaan en hopelijk kunnen we met de hulp van onze vele sponsoren weer een mooi prijzenpakket samenstellen. Het thema is dit keer: VIVA HOLLANDIA

WAT? VIVA HOLLANDIA - kom in stijl - EN GROTE VERLOTING
WANNEER? 10 NOVEMBER 2018 - aanvang 20.00 uur
WAAR? TOV KANTINE
WIE? IEDEREEN - niet leden kunnen direct lid worden!
WAAROM? VOOR TOV - en natuurlijk voor jezelf

DOEL VAN CLUB VAN 100
Met jouw bijdrage van 50 euro per jaar, dus nog geen euro per week, worden ieder jaar leuke dingen gedaan voor onze voetbalvereniging TOV. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld een bijdrage geleverd aan de doeltjes voor de jeugd, een vriezer aangeschaft en voor de “natte billen” is een verschoningsunit gemaakt voor onze zeer jonge TOV-leden.

VERLOTING & PRIJZEN
Naast enkele consumptiebonnen en de nodige hapjes, allemaal inbegrepen in de prijs van 50 euro, hebben we wederom een grote verloting. 

BIJDRAGE
Jouw bijdrage van 50 euro kan je overmaken op: IBAN bankrekening NL 11 RABO 0149 1573 39 o.v.v. “bijdrage TOV Club van 100”. Contant afrekenen bij een van onze bestuursleden mag ook.

GEEN LID, WEL MEEFEESTEN?
Kan natuurlijk. Bij TOV is iedereen welkom! Als je je opgeeft en ’s avonds aan de deur afrekent, ben je meteen lid voor 1 jaar.

AANMELDEN
Omdat we willen weten hoeveel feestgangers er komen, verzoeken we je om je komst te bevestigen via ons mailadres: clubvan100@tov-baarn.nl . Natuurlijk is jouw partner ook van harte welkom!

TOT 10 NOVEMBER

Bestuur Clubvan100: Sanne Bakkernes, Betty Bakkernes, Stephanie Verhagen, Wimer Haagsma en Raymond Verwoerd.

 

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn