Nieuws
Einde seizoen 2019-2020 © TOV
  • 31-03-2020
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Einde seizoen 2019-2020

Beste TOV'ers,

De kogel is door de kerk. De KNVB heeft vanavond in een bericht aangegeven wat we misschien wel zagen aankomen. Het voetbalseizoen 2019-'20 is helaas ten einde. Het coronavirus houdt de wereld nog steeds in haar greep en dit beperkt ons meer en meer in onze vrijheden. Het zal er bij jou waarschijnlijk niet anders aan toe gaan dan bij ons. We zitten thuis, doen af en toe een noodzakelijke boodschap, mijden het contact met andere mensen of blijven in ieder geval ruim 1,5 meter bij elkaar vandaan, volgen het nieuws en passeren de tijd met een bij onszelf passende activiteit.

We missen het voetbal, het kletsen over voetbal, de gezelligheid van de club en elkaar! Geen moment twijfelen wij eraan dat wij als TOV deze crisis te boven gaan komen. Natuurlijk is het zwaar en wordt het de komende maanden misschien nog moeilijker maar samen komen we er wel. Wij zijn TOV!

Welke invloed heeft dit alles nu voor jou als voetballer of als supporter van TOV? Zijn wij als team nu gepromoveerd, gedegradeerd of handhaven wij? Wat gebeurt er met de contributie en mijn lidmaatschap? Hieronder hebben we al één en ander voor je uitgeschreven en de komende periode zullen verdere besluiten via deze weg weer aan jou kenbaar worden gemaakt.

Voor nu wensen wij jou, je gezin en naasten alle gezondheid toe. Samen komen wij deze crisis te boven en hopelijk kunnen we snel het glas heffen op de club en met frisse moed een nieuw voetbalseizoen op de velden van TOV gaan beleven.

Met hartelijke groet,

hoofdbestuur v.v.T.O.V.

 

LOOPT DE CONTRIBUTIE DOOR?
Naar aanleiding van onze laatste mail aan jullie zijn vragen bij ons binnengekomen over hoe de vereniging omgaat met de contributie. "Geen voetbal = geen contributie!" is een letterlijke passage uit één van de reacties. Dit is natuurlijk niet helemaal waar en dit lichten we graag even toe. Ondanks dat per maand contributie wordt betaald is dit een 1/10e termijnbedrag van een jaarlidmaatschap. De maandelijkse termijnbetaling is jaren geleden geïntroduceerd om de financiële drempel - om bij TOV te komen voetballen - voor iedereen zo laag mogelijk te houden. 

TOV staat al decennia lang bekend als de familieclub van Baarn. En familie laat je niet vallen! Wij snappen heel goed dat door toedoen van het coronavirus huishoudens opeens in zwaar weer zijn gekomen. Vele leden zitten zonder inkomsten thuis en dit zal de komende maanden zwaar gaan drukken op de vaste lasten. Voor deze leden willen wij aanbieden dat het betalen van de maandelijkse contributie uitgesteld wordt naar betere tijden. Stuur voor het aanvragen van uitstel een e-mail met uitgebreide toelichting naar info@tov-baarn.nl

 

COMPETITE EN INDELING VOLGEND SEIZOEN
Omdat besloten is dat dit seizoen de competities niet meer worden hervat, is besloten dat er dit seizoen geen eindstanden komen en er dus geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekercompetities niet uitgespeeld. Het volgende seizoen, 2020/’21, start iedereen weer in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Door het niet uitspelen van de competitie hebben we geen eindstand op basis waarvan wordt gevonden dat een eerlijke promotie/degradatie toegepast kan worden. De KNVB is van mening dat dit het meest eerlijke en heldere besluit is. Wij realiseren ons dat dit voor sommige teams prettig is, voor anderen niet. Dat laatste is uiteraard zeer spijtig.

Teams die dit seizoen uitkomen in de A-categorie komen in het nieuwe seizoen uit in dezelfde competitie als waarin ze dit seizoen zijn gestart. In de B-categorie kunnen alle teams zich voor het nieuwe seizoen - zoals gebruikelijk - inschrijven voor het gewenste niveau.

 

EINDE SEIZOEN 2019-2020
Wij zullen de vereniging de komende dagen gaan sluiten voor het zomerreces en de komende weken gebruiken om teams één voor één uit te nodigen om – onder strikte coronavrije maatregelen – de teammaterialen (kleding, tassen, hesjes, e.d.) in te komen leveren. 

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn