Nieuws
Door met Danny Wiersma ©
  • 07-02-2017
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Door met Danny Wiersma

TOV en hoofdtrainer Danny Wiersma gaan in ieder geval nog een seizoen met elkaar door. De ambitie om te promoveren naar de tweede klasse en op dat niveau te blijven, wordt gedeeld.

Eind januari bereikten het bestuur van TOV en de in Eemnes woonachtige trainer overeenstemming om de samenwerking in het seizoen 2017-2018 voort te zetten. "We hebben de sportieve ambitie om dit jaar kampioen te worden en daarna in de tweede klasse te blijven", licht voorzitter Remko Veltien de contractverlenging toe. "Daarnaast willen we dat een hoofdtrainer van TOV zich breed openstelt voor de vereniging, op zowel sportief als menselijk vlak. Danny heeft laten zien dat hij dit in zich heeft. Samen moeten we de realisatie van de ambities de komende tijd verder vorm geven."

Danny Wiersma heeft het prima naar zijn zin bij TOV en zet zijn werk graag voort. "Ik heb TOV leren kennen als een verenging die in ontwikkeling is en dit wordt samen met vele vrijwilligers mogelijk gemaakt. Daarnaast zijn er vele enthousiaste supporters, kortom het is een echte vereniging", reageert hij. "De ambitie van TOV om tweede klasse te willen spelen is reëel en sluit aan bij mijn ambitie en die van de spelersgroep. De weg die we daarbij ingeslagen zijn, is dat er ruimte is voor de ontwikkeling van jeugdspelers. Deze spelers moeten begeleid worden naar een niveau waarmee ze in de nabije toekomst onderdeel kunnen worden van de selectie. Dit doen we door samenwerking binnen de vereniging tussen de jeugdafdeling, het tweede en eerste elftal met enthousiaste en kundige mensen. Ik vind het mooi dat ik samen met de mensen van TOV en de spelers van de selectie mijn bijdrage kan leveren aan deze doelstellingen."

In zijn eerste jaar handhaafde Wiersma zich met TOV net niet rechtstreeks in de tweede klasse en degradeerde vervolgens via de nacompetitie. Nu staat hij met de Baarnse ploeg aan kop in de derde klasse B van de afdeling Oost.

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn