Nieuws
Diepe buiging voor onze helden! © Sjaak Hoogendoorn
  • 14-06-2019
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Diepe buiging voor onze helden!

Helaas nemen wij dit seizoen afscheid van een drietal sterkhouders uit de selectie. Rutger van der Molen, Sander Lambrechts en aanvoerder Erik Kool stoppen alle drie met selectievoetbal. Wij zullen namens TOV 1 hier op de clubdag van 29 juni nog even bij stilstaan, maar bedanken deze spelers via deze weg alvast enorm voor hun inzet voor ons eerste elftal het afgelopen decennia. We hebben vele hoogte en een aantal dieptepunten gekend met deze toppers en wensen hun nog heel veel succes in de verschillende teams binnen TOV, want we hebben ze wel alle drie voor de club weten te behouden.


Sander Lambrechts speelde onafgebroken 11 seizoenen voor TOV en groeide uit tot een absolute motor op het middenveld. Met een enorme drive ontwikkelde hij in de laatste jaren ook behoorlijk wat scorend vermogen en scoorde in zijn 11 seizoenen 32 keer, waarmee hij op een 6e plek staat in de topscoordersranglijst van TOV. We zijn blij Sander Lambrechts te kunnen behouden voor de selectie van de club, want hij zal het oranje shirt van het tweede elftal gaan dragen vanaf nu. Sander bedankt voor alle seizoenen en heel veel succes in het tweede.


Rutger van der Molen sluit een periode van 13 seizoenen af bij TOV. De inmiddels routinier van 31 jaar gaat volgend seizoen bij TOV 3 voetballen. Rutger van der Molen staat op een tweede plaats in de topscoordersranglijst met 68 doelpunten. De multifunctionele middenvelder die ook vaak voorin te vinden was scoorde daarbij vaak op fraaie wijze. Rutger bedankt voor vele hoogtepunten en goals en heel veel succes in TOV 3.


De laatste speler waar wij afscheid van nemen is de aanvoerder van dit seizoen Erik Kool. Na 11 seizoen bij TOV 1 stopt de topscoorder allertijden met 117 doelpunten voor TOV 1 met selectievoetbal. Erik Kool speelde vooral aanvallend op het middenveld of als voorhoede speler. Tussentijds maakte de 32-jarige Erik uitstapjes naar VVZ’49 en Veensche Boys. Door een verhuizing naar Zwolle is Erik genoodzaakt te stoppen met selectievoetbal, maar ook hij blijft wel onze kleuren verdedigen in TOV 3. Erik ook jij bedankt voor je inzet, hoogtepunten en goals voor TOV 1.


Uiteraard zullen deze spelers gemist gaan worden, maar met de nodige nieuwe spelers en veelbelovende talenten uit de JO19 staat er volgend seizoen een geweldige selectie om voor de prijzen te gaan spelen in de 3e klasse! Hierover later meer!

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn