Nieuws
DE GROTE CLUBACTIE 2018 ©
  • 11-09-2018
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

DE GROTE CLUBACTIE 2018

Zaterdag 15 september gaat de Grote Clubactie weer van start en daar doen wij, na een onderbreking van één jaar, weer aan mee! Een prachtige landelijke actie waarbij kans wordt gemaakt op mooie geldprijzen en waarbij TOV van ieder verkocht lot maar liefst € 2,40 in de clubkas mag bijschrijven. De opbrengst van de Grote Clubactie 2016 is besteed aan nieuwe douchekoppen in de kleedkamers. Het destijds gestelde doel van een speeltuin op het terrein van TOV bleek praktisch helaas niet haalbaar. Met het geld wat we dit jaar gaan ophalen willen we heel graag nieuwe trainingsmiddelen aanschaffen.

Nieuwe trainingsmaterialen
Het doel van TOV is om met het geld dat in de komende maanden door onze jongste leden wordt opgehaald te besteden aan nieuw trainingsmateriaal. Professionele doelwanden, training hordes, coördinatieladders, slalomsets, soccerwaves en een verplaatsbare oefenmuur staan al geruime tijd op het verlanglijstje van onze trainers. Nu wordt het tijd deze spullen eens aan te schaffen!

Hoe gaat de verkoop van loten in zijn werk?
Vanaf dit jaar zullen onze jonge verkopers geen losse loten meer aanbieden maar gaan ze op pad met verkoopboekjes waarin een machtiging kan worden afgegeven voor een éénmalige incasso. Hierdoor hoeven onze pupillen niet meer met contanten over straat te lopen. Op het bankafschrift komt het lotnummer te staan.

Ook via de website van TOV kan je een eenmalige machtiging afgeven voor de aanschaf van één of meerdere loten. Je kan nu al een bestelling plaatsen!

Help onze jonge verkopers hun lotenboekje vol te krijgen
Al onze pupillen gaan de komende weken door de straten van Baarn, langs alle deuren in hun straat en benaderen ze natuurlijk de opa's, oma's, ooms, tantes, neven en nichten met de vraag ze een lot van de Grote Clubactie van hen willen kopen. Alleen al daarom verdienen deze kinderen een dikke pluim! Heeft een team gezamenlijk meer dan 100 loten verkocht dan zorgen wij voor het gehele team voor een verrassing in de kantine. Ieder kind dat 20 loten verkoopt krijgt van ons een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura.
 

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn